Sådan ændres browseplacering på Google Chorme

Min klient har for nylig lanceret et helt redesignet websted. Det nye websted og det gamle kører i øjeblikket parallelt for at hjælpe brugerne med at foretage overgangen.

Jeg har et spørgsmål om, hvordan Google vælger en standard-URL til et websted. I øjeblikket, hvis jeg skriver mine klienters domænenavn i Chrome-adresselinjen, efterfulgt af et mellemrum og derefter et nøgleord, foretager Google automatisk en søgning på webstedet ved hjælp af, hvad det åbenlyst har bestemt, er den foretrukne søgnings-URL.

Denne URL, den bruger, er en del af den gamle webstedsfunktionalitet, som til sidst vil blive slået fra.

Hvad jeg gerne vil vide, for det første, hvordan valgte Google denne URL, og for det andet, hvad er den foretrukne måde for mig at foreslå Google, at den nu skal bruge en anden URL?

Jeg vil naturligvis foretage 301-omdirigering for den gamle søgnings-URL, når jeg slukker den, som jeg vil gøre for alle gamle websidesider, men jeg spekulerer på, om der er en mere Google-venlig måde at håndtere dette på, mens de gamle sider er stadig aktive.

For at forårsage minimal forstyrrelse for brugerne vil jeg gerne begynde at lede så meget trafik som muligt til de nye websidesider nu, før jeg udfører den hårde overskæring.

Ting jeg har gjort indtil videre ...

  1. Ændrede google sitemapgeneratorkoden for kun at omfatte URL'er til de nye sidesider.
  2. Tilføjet rel = "nofollow" til alle links fra det nye websted, tilbage til det gamle.
  3. Tilføjet et rel = "kanonisk" link i den gamle webstedsøgning, der peger på den nye.

Disse ændringer blev foretaget for et par måneder siden, men Google foretrækker stadig den gamle webstedsøgning.

Du er overkomplicerede ting, og du bør ikke brugenofollow med kanoniske links. Brug blot en af ​​følgende metoder på det gamle websted:

  • HTML-kilde: <meta name='robots' content='noindex,nofollow>
  • Htaccess-fil: Header set X-Robots-Tag 'noindex, nofollow'

Så er det bare et spørgsmål om 301 omdirigering. Det anbefales ikke at langsomt migrere på en side pr. Side-basis, fordi dine placeringer vil falde, fordi du simpelthen deler den autoritet, det gamle websted har til det nye websted.

arbejdet for dig: Charles Robertson | Ønsker du at kontakte os?