FNAF / SFM | Reqiuem For Daughter | Eksperimentet (Gumi) - Steampianist

Jeg tænker på at oprette et websted, hvor brugerne har lov til at uploade indhold, som derefter kan købes af andre brugere. Mit spørgsmål er, hvordan beskytter jeg mig mod, at nogen uploader noget, der ikke er deres? Skal jeg gøre det med et team af mennesker, eller er der metoder, der kan implementeres for at beskytte mod dette. Hvordan ved Youtube, at nogen har uploadet noget, der krænker en ophavsret?

Dette afhænger meget af dine lokale love (og andre) love, men generelt skulle gerne være tilstrækkelig til at sikre, at du:

  • ikke direkte tilskynde til eller drage fordel af krænkelse af ophavsretten
  • tydeligt forbyde dine brugere at uploade ophavsretsligt beskyttet materiale, som de ikke har de nødvendige rettigheder til (og forbyde brugere, der gentagne gange overtræder denne regel),
  • give et simpelt og synligt middel til rapportering af krænkende indhold fundet af andre, og
  • handle straks for at fjerne alt krænkende materiale, der er rapporteret til dig, eller som du ellers støder på.

Hvis du og dit websted er placeret i USA, er der et bestemt sæt krav, der er beskrevet i Digital Millennium Copyright Act, der, hvis de følges, kvalificerer dig til DMCA Safe Harbor-beskyttelse. Disse krav svarer stort set til de generelle regler ovenfor, men inkluderer en række specifikke detaljer, som du skal være opmærksom på og overholde. Andre jurisdiktioner kan have lignende love eller kan simpelthen stole på generelle juridiske principper såsom intentionalitet og behørig omhu for at afgøre, om en tjenesteudbyder kan anses for ansvarlig for overtrædelse initieret af brugere.

Alt det sagt, er det første, du skal gøre, før du går i gang med et projekt, hvor du er bekymret for risikoen for juridisk ansvar, at konsultere en advokat. Jeg er ikke en, og dette indlæg er ikke juridisk rådgivning.

arbejdet for dig: Charles Robertson | Ønsker du at kontakte os?