Sådan starter du YouTube-video på et bestemt tidspunkt. | Video Seo

Scenarie: Jeg har to nøgleord "Søgeord et" har større Nøjagtig søgevolumen derefter "nøgleord to" men "nøgleord to" har større bred søgevolumen end søgeord et.

Præcis: "Søgeord et"> "Søgeord to"

Bred: "Søgeord to"> "Søgeord et"

Hvilket nøgleord skal jeg vælge, og hvorfor?

Overvejer ikke nøgleordskonkurrencen

Volumener med bred matchperiode er JUNK !!!!

Lad os sige, at udtrykket "golfklubber" har 1 million match

dette kunne / ville omfatte ord med "golfkøller"

nye golfklubber, brugte golfklubber, gamle golfklubber, sjældne golfklubber, vintage golfklubber, butik golfklubber, butik golfklubber, ping golfklubber, callawaygolf klubber, taske golfklubber, salg golfklubber, køb golfklubber, golfklubber tip , røde golfklubber, damer golfklubber, mistede golfklubber,

ect ect .... det ville omfatte enhver søgning, der havde golfklub som en del af den

men søgevolumener med nøjagtigt match repræsenterer det udtryk, du skriver ... ikke mere .... ikke mindre!

BRUG PRÆCIS til alt!

Jeg tror, ​​der er ikke noget rigtigt svar på dit spørgsmål, også fordi du beder om ikke at overveje konkurrenterne. Det afhænger af dine behov, og hvad er disse nøgleord. For eksempel, hvis der er et lille kryds mellem disse søgeord, kan du overveje at oprette en destinationsside for begge. I stedet for hvis nøgleordene er meget ens, vil jeg lægge mere vægt på det brede. Men også i dette tilfælde afhænger det af, om landingswebstedet er en "berømt" (betroet og handlet), eller om det er et opstartswebsted. Håber dette kan hjælpe dig og besvare spørgsmålet.

arbejdet for dig: Charles Robertson | Ønsker du at kontakte os?