Step Up: High Water, afsnit 1 - CENSORERET

Når jeg tester mit websteds url ved hjælp af testværktøjet Google Mobile Friendly, står der undertiden Mobile Friendly, men nogle gange står det ikke mobilvenligt (indhold bredere end skærmen og klikbare elementer er for tæt på hinanden). Her er resultaterne, når det siger venligt og ikke venligt. Jeg undrer mig hvorfor?

  • Efter at have gennemgået spørgsmålet, har jeg konkluderet, at det er for specifikt baseret på det tema, du bruger, og det er derfor usandsynligt, at det hjælper andre, og det er derfor blevet lukket.
  • Jeg anbefaler, at du fortsætter med at kommunikere med udvikleren af ​​temaet, og jeg vil kraftigt råde dig til at teste webstedet med JavaScript deaktiveret.

Mest sandsynligt forårsaget af JavaScript, der blokerer gengivelsestræet. Jeg vil ikke gennemgå al din kode, men hvis du ser i bunden, for hver kilde kan du se, at der er en forskel i kode:

Gengivet korrekt:

lazyFeaturedImage();</script><iframe style='display: none;'></iframe></body></html>

Afgivet forkert:

lazyFeaturedImage();</script></body></html>

  • Jeg tester webstedet ved hjælp af Google sidespeed-indsigt. Det siger, Eliminer render-blokerende ressourcer ". Jeg får en css url, to JS-links: (thenewspaper.tech/assets/js/…) og (thenewspaper.tech/assets/js/…). Henviser du til disse JS? Hvis dette er tilfældet, havde jeg spurgt temaudvikler, og han sagde, "dette kan være relateret til din langsomme netforbindelse.Alle filer er nødvendige for at temaet fungerer ordentligt ". Er dette sandt? Hvis ikke, vil Googling" Fjern gengivelsesblokerende ressourcer "hjælpe?
  • Det ser ud til, at CSS ikke blev indlæst i din "uvenlige" version (som ville dræbe alt, hvad der reagerer på mobil)
  • undskyld, hvad er uvenlig version

arbejdet for dig: Charles Robertson | Ønsker du at kontakte os?

nyttige oplysninger