Jeg leder efter en wysiwyg-editor, der giver brugeren mulighed for at redigere en del af deres websted. Jeg har allerede arbejdet med TinyMCE og hørt om CKEditor, som begge ser godt ud. De mangler dog begge en gratis (PHP) filhåndtering / uploader, da de sælger deres eget værktøj til at tjene penge.

Jeg fandt et par gratis alternativer til TinyMCE, den bedste (til mine behov) er PHP Letters, men jeg spekulerede på, hvad samfundet bruger?

Køber du den "officielle" filhåndtering? Koder du din egen? Eller har du et godt (gratis) alternativ?

  • Jeg har brugt den gamle version af CKEditor, FCKEdit som er gratis, og også har en filupload manager. Advarselsord, Iframes kan dog være en smerte ...

Tjek MooTools File Manager og tip til, hvordan man kan integrere det med CKEditor. Bemærk, at demo til File Manager er nede, så du bliver nødt til at downloade den lokalt for at teste den.

Forudsat at kunden er villig til at betale regningen, råder jeg dem til at købe TinyMCE's File- / ImageManager. Da det integreres pænt, er det gennemsigtigt for brugerne.

Jeg fandt denne gratis editor til CKEditor 3.x: FileManager. Jeg er dog ikke blevet opdateret i nogle gange og ser ud til at have et par fejl. Jeg fandt en gaffel på github, der ser ud til at rette nogle af dem og tilføjer en hel del lokaliseringer.

arbejdet for dig: Charles Robertson | Ønsker du at kontakte os?

nyttige oplysninger