[Screencast] Artifactory 4.0 Jenkins Integration

Microdata-eksemplerne på Schema.org synes at indikere tilføjelse af tilføjelsesmærkning for at indikere, at egenskaberne er normen. Kan disse dog tilføjes med et eksisterende tag? For eksempel i følgende linje kode:

 

Ville søgemaskiner, der understøtter Schema.org, registrere denne egenskab?

Ja, det er sådan, de implementeres. Du kan bruge dem som attribut til et tag.

Jeg tog lige de logiske div- og span-tags, der allerede eksisterede i skabelonen, og tilføjede de nødvendige attributter. Noget i retning af:

*

Part Name Here

Part Mfg.

<meta itemprop='productID' content='sku:PartNo' /> <meta itemprop='url' content='http://www.example.com/part-page.html' />

Paragraph of description here

De eneste tilføjelser var metatags. Hvor SKU-skærmene er uden for denne blok, og tilføjelse af et selvhenvisende kanonisk link ville kun forvirre kunden.

Når jeg kører dem gennem Googles rich snippet / mikroformat / mikrodata-kontrol, trækker det alle relevante emner korrekt identificeret op. http://www.google.com/webmasters/tools/richsnippets

  • Fremragende! Mange tak, jeg troede, det ikke fungerede, fordi richsnippets-værktøjet ikke registrerede nogle af mine egenskaber. Baseret på dette fandt jeg ud af, at jeg lukkede for 'tilbud' div for tidligt :)
  • Faktisk var det ikke det.

arbejdet for dig: Charles Robertson | Ønsker du at kontakte os?