Windows 7/8/10 - "Du har ikke tilladelse til adgang" Fejlrettelse

Jeg har spillet med et php CMS-sted for en person, som jeg er klar til at implementere, men jeg løber ind i et par problemer, som jeg antager at er værtsrelateret. Jeg har udviklet og spillet med det lokalt og implementeret til et hosting-miljøvenligt mod dette specifikke CMS (joomla). Jeg har for nylig prøvet at implementere til en klients hosting og har kørt nogle problemer. Enhver hjælp ville blive meget værdsat.

Jeg har været i kontakt med de klienter, der er vært for, og har fået dem til at oprette en mysql DB til mig og aktivere php. Enkel php fungerede, men joomla var ikke i stand til at oprette de konfigurationsfiler, den havde brug for til at køre på denne hosting. Derfor har jeg ikke været i stand til at implementere mit arbejde med succes. Mens jeg leger med nogle enkle php-sider, er jeg begyndt at få http 500-fejl og synes nu ikke at komme overalt. Dette er et mindre hostingfirma, der synes at være villigt til at arbejde sammen med mig, men jeg ved ikke rigtig, hvad jeg har brug for at bede dem om for at få mig til at arbejde. Mine spørgsmål til jer webmastergenier vil være som følger:

I betragtning af den situation, jeg har beskrevet, er der noget specifikt, jeg skal gøre for at få min joomla / php-side til at køre på denne hosting?

Hvad skal jeg specifikt bede mine nuværende hostingudbydere om for at hjælpe mig med at arbejde?

 • 2 Hvis de ikke kan få PHP til at fungere, er det et godt tegn på, at du ikke skal bruge dem. Hosting er en vare, så du kan få pålidelig hosting til billig fra mange forskellige leverandører.
 • På grund af klient- / hostinghistorik prøver jeg at løse problemet, før jeg kræver, at hosting flyttes. Jeg vil gerne finde en måde at afgøre, hvad der er galt.
 • Er din klient i seng med det nuværende hostingfirma?
 • Han fik det til at lyde på den måde, men i hvilket omfang ved jeg det ikke.
 • En kompetent webhost skal være i stand til selv at finde ud af dette. Det er ikke svært at konfigurere Joomla (mange webhosts har et klikinstallationer til Joomla). Det er et simpelt spørgsmål at se på de fejl, der vises på siden og / eller i fejlloggene. Hvis webhost ikke kan fejle dette problem, skal de ikke levere PHP-webhosting.

Har du fået dem til at lave en IISReset endnu?

Stil ikke spørgsmål. Hvis du ikke har en pålidelig historie med denne vært, kan du virkelig ikke stole på noget, de siger.

Hvis du ikke engang kan gøre det echo(); eller phpinfo();, så er PHP ikke kører på serveren. phpinfo(); har eksisteret i evigheder.

Sørg også for, at din filtypenavn er '.php' ... Jeg har lavet den fejl mere, end jeg plejer at fortælle.

Sidste forslag, se om mappetilladelser; de kunne låses ned som en sikkerhedsfunktion.

 • Tak, jeg tror, ​​du har ret i, at PHP var holdt op med at arbejde helt. Ved at kontrollere det i eftermiddags er de enkleste kommandoer begyndt at arbejde igen. Jeg modtog også en e-mail fra hostingfirmaet, der sagde, at de har strammet tingene ud. Ting virker ok lige nu, og jeg har fået fingrene i kors.
 • Hvis du kan installere Joomla korrekt, skal du spørge om problemet. Normalt kan problemer denne store undgås af en pålidelig vært, men det er at slå den døde hest. IISReset Jeg har fundet kur for de fleste problemer med konfiguration, mærkeligt nok.

Spørg også og tjek om katalog- / filtilladelser i filhåndtering.

 • Tak, ja, da jeg talte med hosting i dag, undskyldte de, at de havde savnet dette. Det fungerer nu, og de var nødt til at nulstille nogle tilladelser.

Sørg for, at din Config.php-fil iS WRITEABLE! CHMOD til 777

Joomla er ret let at installere og bør understøttes på 99,999% af alle delte værter.

 • Han kan ikke køre en simpel phpinfo (); fil, så det har intet at gøre med Config.php, der kan skrives eller ej. Det er et php / iis-problem

Hvad med hvis du beder dem om at installere Joomla til dig? Understøtter din vært Joomla? Du skal kontrollere, om de støtter det eller ej. Hvis ikke, skal du finde et andet firma, der understøtter PHP. En af dem, som jeg kan anbefale, er hostforlife.eu.

 • De havde erklæret, at de ikke direkte understøtter tredjepartsværktøjer, men havde aktiveret PHP og oprettet en MySQL-database. Min klient har et personligt forhold til dette hostingfirma, og jeg prøver at stille de rigtige spørgsmål for at hjælpe tingene med at blive oprettet uden blot at opgive det.

Vis fejl, skriv version af Joomla, du prøvede. Læs docs!

PHP 4 er udfaset og er blevet forældet. Nogle hostingudbydere har stadig begge tilgængelige på servere til at understøtte forældede scripts. Joomla kræver PHP5.

Og ofte stillede spørgsmål

Seneste tip: "Brug ikke de værktøjer, der går ud over dit sind"

 • Du har ret. Joomla fordrer PHP5, og de forsikrede mig om, at deres servere kører IIS 6 og PHP 5. Jeg antager, at problemet ville være så simpelt som en sikkerhedsindstilling, som en person, der er fortrolig med at opsætte PHP på servere, kunne hente mig på. Webstedet kan ikke køre et simpelt php-script.

Jeg ville oprette en simpel phpinfo-fil og kontrollere, hvordan php er konfigureret, oprette en fil med nedenunder inde i den og derefter se filen i din browser. Hvis du kan indsætte resultaterne her, kan vi hjælpe dig mere. Det kan være en filtilladelsesfejl. Eller hvordan php er konfigureret eller misskonfigureret i dette tilfælde. Men generelt, hvis din vært ikke kan konfigurere php og deres webserver korrekt, bør du og din klient ikke bruge dem.

filnavn.php

<?php phpinfo(); ?> var13 ->

For Windows-servere er nedenstående fra PHP's side. Installation på Windows nedenfor er fra denne tråd

Under Windows2000 Advanced Server returnerer den http-fejl 500, hvis du har php installeret på en sti, der bruger mellemrum (for eksempel C: \ programfiler \ php); løst at klare php5isapi.dll under winnt \ system32 (men jeg tror, ​​at enhver sti uden mellemrum vil være god).

 • Tak, det viser sig, at dette heller ikke løber. Det giver stadig en "HTTP-fejl 500", når jeg prøver at åbne en PHP-fil. Jeg er enig med dig i, at de ikke har oprettet dette korrekt.
 • 1 Har du nogen chance på en Windows-server?
 • Ja, Windows Server 2003, kører II6
 • Jeg opdaterede mit svar håb, det hjælper

arbejdet for dig: Charles Robertson | Ønsker du at kontakte os?

nyttige oplysninger