301 Omdirigering ved hjælp af .HTAccess - Omdiriger en websideside | WP Learning Lab

Jeg udviklede et Flash-websted til en klient og tilføjede følgende .htaccess-fil i rodmappen, og ikke-www til www-omdirigering fungerer perfekt.

RewriteEngine On RewriteCond %{HTTP_HOST} ^website.com [NC] RewriteRule ^(.*)$ http://www.website.com/$1 [L,R=301] 

Jeg blev også bedt om at tilføje en Wordpress-blog, så jeg lagde den i en ny mappe (i modsætning til et underdomæne) med så URL'en er www.website.com/blog

Ser Google nu hovedsiden og bloggen som to forskellige websteder? Skal jeg linke dem sammen ved hjælp af en anden .htaccess-fil i Wordpress-roden, så Google automatisk gennemsøger hele domænet? Enhver hjælp værdsat ....

De ses ikke som to separate websteder. De vil blive set som en. Hvis du vil have dem til at blive set som to separate websteder, skal du placere dem på to forskellige domæner.

Du behøver ikke gøre noget særligt for, at Google finder dem, da de følger links til dit hovedside og din blog og derefter gennemgår dem og indekserer dem derfra. Du kan dog hjælpe søgemaskinerne ved at bruge et XML-sitemap til at fortælle dem, hvor dine sider er.

  • Tak for svaret. Hovedwebstedet er Flash, så der er ikke noget html 'aktivt link' til blogsiden. Kan Google stadig finde det selv med XML Sitemap?
  • Hvis webstedet er i Flash, er XML-sitemap endnu vigtigere, da det, selvom Google kan indeksere noget Flash-indhold, generelt ikke betragtes som SEO-venligt, og der muligvis ikke findes links til din blog. XML-sitemap fortæller eksplicit søgemaskiner, hvor din blog er, så du ved, at de finder den.

arbejdet for dig: Charles Robertson | Ønsker du at kontakte os?