Da programmering af Vloger blev landmand - i dag opfandt jeg

Jeg arbejder på en niche klassificeret / lister type site. Hvad skal jeg gøre for at gøre hver side på webstedet unikt indekserbar af søgemaskiner.

Efter min forståelse er jeg dybest set nødt til at generere titlen, metatags osv. Dynamisk eller programatisk.

Måske omskrive url? Hvilken type omskrivning af webadresser fungerer bedst?

Webstedet har kategorier og byer, så måske skal de inkluderes i webadresser, titler. metatags osv.?

Hvad mangler der ellers, hvad er de andre ting, jeg skal arbejde på?

  • Nå, hvorfor ikke bruge WordPress SEO-plugin fra Yoast som et eksempel på, hvordan man håndterer metatags for hver side, og hvilke muligheder du kan give dine brugere i applikationerne. Derefter kan du også bruge deres databaseskema til at oprette dine kategorier og byer. Hvad mangler der ellers? Det ville være en lang liste. Jeg foreslår, at dette lukkes, der er ikke noget rigtigt svar på dit spørgsmål
  • Lang liste betyder ikke et vagt spørgsmål ... Denne er ret grundlæggende ... der er nogle bedste fremgangsmåder derude til denne slags ting .. jeg venter på at høre om dem fra eksperterne ... måske ikke dem alle, men i det mindste de store ... BTW, jeg bruger ikke Wordpress, men jeg vil se på Yoast, det kan være nyttigt.
  • Dette spørgsmål overholder i sin nuværende form ikke vores kvalitetsretningslinjer - overvej at sende diskrete spørgsmål alene, i stedet for at angive flere spørgsmål.
  • Se på 'Hvad er de bedste måder at øge dit websteds position i Google?' dette skal give dig det grundlæggende

Hvad skal jeg gøre for at gøre hver side på webstedet unikt indekserbar af søgemaskiner.

Opret individuelle unikke sider, opret et XML-sitemap, der indsendes til Google og Bing. Sørg for, at din robots.txt ikke blokerer adgang, eller at du har brugt noindex eller nofollow metatags

Du kan manuelt tilføje dine metatags, det betyder ikke noget, hvordan du opretter dem, så længe du i det mindste har en title metatag.

Hvilken type omskrivning af webadresser fungerer bedst?

Det betyder ikke noget, hvordan du omskriver webadresser, søgemaskinerne er ligeglade med, hvordan de kom på den måde. Så skriv dem igen, som du vil.

Du behøver ikke at medtage kategorierne eller byerne i URL'en så meget som sidens titel, sidens indhold. Og indgående links hjælper mere med at rangordne din NYC-side, da du vil konkurrere med tusindvis af sider indholdsmæssigt, du ikke kan være i stand til at konkurrere IMHO, du har brug for links mange af dem til ud rang siger craigslist.

  • Ryd webadresser op prøv at fjerne '?' og '&', for eksempel fra adressen på den side, du vil gennemgå.
  • Sørg for, at ordene i URL'en, den <title> tag og alle giver mening og er relateret til hinanden og sideindholdet.
  • Sæt ikke noget i javascript, som du vil have gennemgået.
  • Bliv tilmeldt, og webstedet oprettet til Google Analytics og Googles webmasterværktøjer, herunder indsendelse af et sitemap.
  • Grundlæggende skal du oprette et godt websted, en, der er ren, enkel og nem at bruge. En god øvelse er at se på dit websted ved hjælp af en ikke-grafisk browser som 'links' eller 'lynx'. Hvad du ser der er, hvad en crawler vil se.
  • Hold øje med dine logfiler, både adgang og fejl, for spor om hvad du ellers skal gøre. Dette kræver brug af 'sort', 'uniq', 'awk' og deres venner, så bliv fortrolig med dem. (Dette forudsættes, at du er på en Unix- eller Linux-maskine - hvis du bruger Windows, vil cygwin give dig dem.)

arbejdet for dig: Charles Robertson | Ønsker du at kontakte os?

nyttige oplysninger