Sådan køres det første PHP-program i XAMPP Server

Jeg har et websted, som jeg har skrevet ud i almindelig gammel HTML og CSS, og vil integrere en søgefunktion i det. Imidlertid er webstedet beregnet til at blive kørt offline fra værtsmaskiner i deres lokale webbrowsere (dvs. uden en internetforbindelse).

Jeg er klar over, at jeg let kunne integrere en søgning ved hjælp af en mySQL-database, selvom det kræver, at alle har en mySQL-database, der kører på deres computer med de rigtige data. Jeg spekulerede på, om det ville være muligt at integrere et søgefelt, der ikke behøvede at oprette forbindelse til en database (eller i det mindste en, der ikke krævede en AMP-stak, der kører på hver brugers lokale maskine).

Jeg har søgt rundt og har ikke været i stand til at finde en løsning på et lignende problem. Søgningen behøver ikke at være enkel, bare noget der kan præsentere titlerne på HTML-sider på en liste (jeg behøver ikke at søge i indholdet af hvert HTML-dokument, bare titlerne på hver side). Jeg tænkte, at der muligvis kunne være en måde at returnere titlerne og beskrivelserne på hver side til søgningen, enten ved hjælp af hver side <meta> tags eller ved at have et almindeligt tekstdokument ved stedets rod med en liste over alle siderne. Enhver hjælp ville blive meget værdsat!

Der er ingen måde at søge automatisk i alle HTML-filerne. Men forudsat at dine sider genereres på en eller anden måde for brugeren at downloade, kan du også generere en Javascript-fil med en række sider / nøgleord.

For eksempel kan det generere noget JSON-objekt som var site_index = [ {page:'hello.html',keywords:'hello,world,etc'}, ... ];

Derefter en funktion til at tage et input fra en formular og finde matchende sider.

  1. Opret et sitemap / indeks XML-fil inklusive titlerne (og måske nogle nøgleord) til brug i søgningen

  2. Anvend en XSL-skabelon på sitemap / index XML-filen, der viser en søgeformular

  3. Opret et Javascript, der reagerer på søgeformularinput med en XQuery for at filtrere / sortere sitemap / indeks XML-fil

Dette ville fungere, så længe maskinerne kunne få adgang til en lokal kopi af den nødvendige php-fil.

http://www.w3schools.com/php/php_ajax_livesearch.asp

Det er ret simpelt at implementere, det matcher også perfekt dine kriterier

"bare noget, der kunne præsentere titlerne på HTML-sider på en liste (jeg behøver ikke at søge i indholdet af hvert HTML-dokument, bare titlerne på hver side)."

arbejdet for dig: Charles Robertson | Ønsker du at kontakte os?

nyttige oplysninger