Meme Hunt (MLG)

Her er mit spørgsmål lige frem. Jeg registrerede et domæne for ca. 2 måneder siden og startede min helt nye blog. Senere fandt jeg ud af, at det domæne, jeg registrerede, var et udløbet, som oprindeligt blev registreret i 2015.Nu da jeg sendte mit websted til google webmasterværktøjer, viser det under crawlfejl nogle links, som jeg ikke har sendt eller opført i mine sitemaps.

Mine spørgsmål ->

1) Vil dette påvirke min SEO?

2) Sådan fjernes de ødelagte links, der ikke findes i øjeblikket. Jeg markerede dem som faste, men efter få dage vises de igen.

3) Alligevel ligger min blog ikke inden for de første 200 resultater. Jeg er bekymret, hvis den første ejer har gjort noget dumt (Blach hat SEO) og sortlistet domænet med Google. Hvis ja, kan jeg rydde det, da jeg er ny ejer?

Jeg har brug for hjælp fra en ekspert. Jeg kan ikke finde disse alene. Tak i enhver hjælp.

  • @stephen at svaret fra TopQnA er et punkt for at undgå udløbet domæne til backlinks / PBN formål, og her beder OP om at bruge dette domænenavn til eget brug. Begge spørgsmålstiltag er forskellige, og svaret er også anderledes, så jeg synes ikke, det skal markeres som duplikat.
  • Se også: SEO og køb udløber eller droppet domæne
  • Se også: Hvor længe før Google indekserer et nyt (for mig) domæne, der tidligere havde spam- og virusproblemer?

1) Vil dette påvirke min SEO?

Nej, det påvirker ikke din SEO. Mange domænenavne registreres og udløber dagligt, så Google ved allerede, at du er den nye webmaster (Fra hvem er data også fra din Google-søgekonsol-kontonavn, også ved at kontrollere tidligere indhold versus nyt indhold).

2) Sådan fjernes de ødelagte links, der ikke findes i øjeblikket. Jeg markerede dem som faste, men efter få dage vises de igen.

Når Google ser 404-link ikke fundet status / fejlkode, antager Google muligvis, at indholdet kommer tilbage efter et stykke tid. Så de venter længe. Tiden er ikke løst, men søgekonsolens data er dovne, Google kan allerede slippe disse links i søgeresultatet, men de er dovne med at fjerne disse sider fra søgekonsollen. Klik på de ødelagte links, og du vil se, hvornår den sidste Googlebot gennemgår de sider.

Så når du markerer denne rettelse, kommer Googlebot igen for at gennemgå disse sider, men de ser igen 404-fejlsiden, og derfor rapporterer de tilbage igen til dig i søgekonsollen. For at fjerne dine sider med det samme fra søgekonsollen skal du bruge 410 i stedet for 404. 410 betyder, at siden er permanent væk, og den kommer aldrig igen, så Google dropper disse sider på få uger.

Hvis du ikke kan indstille 410-statuskode, skal du blot ignorere dem, Google vil slippe det automatisk efter lang tid, men rolig 404 er ikke skadeligt for dit websted.

3) Alligevel ligger min blog ikke inden for de første 200 resultater

Rangering har intet at gøre med 404, du skal fokusere på andre vigtige ting som at gøre webstedet brugervenligt, skabe bedre indhold end dine konkurrenter og interagere med andre ligesindede, der kan dele / linke dit blogindlæg naturligt. Brug også reddit, fordi der er så mange mennesker, værdsæt dit indhold, hvis det virkelig er nyttigt.

arbejdet for dig: Charles Robertson | Ønsker du at kontakte os?