Sådan fjernes ødelagt URL (links) fra Google.Com søgemaskine

Vi lancerer nyt websted med ny webadressestruktur og nyt indhold. Domæne er det samme. Mange gamle sider indekseres af google. Skal jeg bruge 404 eller 301 og omdirigere til '/' for disse gamle ressourcer? Jeg vil også fjerne disse sider fra google-indekset.

Brug HTTP 410 (væk) til sider, du vil stoppe med at blive indekseret.

Brug HTTP 301 (flyttet permanent) til ændrede webadresser med samme indhold.

  • Det er umuligt at omdirigere nøjagtigt til ny url, alle omdirigeringer skal pege på hovedwebstedet. 410 returnerer standardbrowserfejlsiden. Jeg vil omdirigere brugeren til en ny placering (baseret på 'placerings'-overskrift)
  • Da spørgsmålet er mærket google-index, antog jeg, at det var om Google indekserer din side ... Der er ingen "standard browserfejlside" på Google. Måske bliver du nødt til at basere dine HTTP-svarkoder på brugeragenterne?
  • at give forskellige HTTP-responskoder til forskellige brugeragenter er en dårlig idé og åbner dig for Google, der synes du ser spammy ud.

Hvis indholdet er flyttet permanent, er et 301-svar den rigtige ting at gøre (og peg det til den nye placering, ikke et generisk punkt) Hvis indholdet er gået for evigt, skal du bruge 410-svaret, som betyder "væk". Selvfølgelig, hvor der er en alternativ, kan du bruge et 303-svar (sammen med URL'en til det alternative), som kan være værd, når der ikke er et nøjagtigt match.

arbejdet for dig: Charles Robertson | Ønsker du at kontakte os?

nyttige oplysninger