Hvad er SYLLABIFICATION? Hvad betyder SYLLABIFICATION? SYLLABIFICATION betydning og forklaring

Jeg har haft denne sjældne situation (19 gange i det forløbne år, så ikke meget), hvor en 404 viser en forsøgt URL, der ser ud til at være gyldig, men adskiller sig fra den faktiske URL ved, at den faktiske URL har en eller flere bindestreger -minussymboler (hex 2d) og den forsøgte URL har i stedet bindestregsymboler (hex 2010).

F.eks. Blev siden forsøgt https://www.example.com/projects/folsom‐howard‐streetscape‐project og den faktiske side er https://www.example.com/projects/folsom-howard-streetscape-project

Denne URL får ikke en 404 mere, fordi jeg lige har omdirigeret den, men det generer mig, da det ser ud til, at nogen bliver nødt til at gå ud af deres måde at skrive hex 2010-tegnet.

Men https://www.example.com/projects/van‐ness‐improvement‐project får en 404, hvis nogen kommer ind i stedet for https://www.example.com/projects/van-ness-improvement-project som URL, fordi jeg endnu ikke har rettet det.

Dette er naturligvis ikke høj prioritet med så få forekomster, men jeg gætter på, at hvis nogen havde dette problem med en URL, de havde skrevet, ville de ikke være i stand til at finde ud af, hvordan man fikser det, så det ville være rart, hvis der var en nem måde at rengøre disse på.

Men mit grundlæggende spørgsmål er, hvorfor skulle denne slags ting ske? Er der en slags mærkelig autokorrektur, der ødelægger folks webadresser? Går folk ud af deres måde at skrive specialtegn i webadresser? Ville nogen kopiere webadresser, der blev ødelagt, når de blev skrevet i et Word-dokument?

Ifølge Google Analytics sker dette alt sammen på Windows-systemer, men i ingen særlig browser.

  • Velkommen til webmastere! Vi tillader ikke nye brugere at linke til deres websteder. Jeg har redigeret dit indlæg. Hvis nogen vil se de originale links, skal de kun gennemgå redigeringerne for at få det. Som en sidebemærkning så jeg ikke nogen forskel mellem dine links, så jeg er ikke sikker på, at jeg forstår dit spørgsmål. Skål !!
  • @closetnoc Mens webadresserne ser ens ud, er bindestregtegn ikke rigtige bindestreger. De er nogle smarte unicode dash-udskiftninger. Her er de undsluppet: https://www.example.com/projects/folsom\u2010howard\u2010streetscape\u2010project
  • @StephenOstermiller Jeg kunne ikke se det. Da du kan, skal vi placere linkene i et kodekode ?? Skål !!
  • Dette er ofte en redigeringsindstilling. Det vil sige, den, der redigerede linket, brugte et editor, der var indstillet til utf8-kodning, og det blev sendt på den måde.

arbejdet for dig: Charles Robertson | Ønsker du at kontakte os?