Hvordan FAQ Rich Snippets øger din søges synlighed i næsten realtid

Når jeg foretager en søgning på mit websted i Google, viser det begge:

  • mydomain.com
  • www.mydomain.com

I min .htaccess-fil tilføjede jeg kode for at omdirigere den ikke-www-version til www-versionen, men begge versioner vises stadig i Googles søgeresultater.

Skal Google alligevel kun vise www-versionen?

Først håber jeg, du lægger en ordentlig 301-omdirigering til enhver side i din htaccess.

Hvis nogle af dine sider kræver parametre, som eksempel.com/?p=20, skal du bruge mod_rewrite med [R = 301] i stedet for det lettere mod_alias-omdirigeringsdirektiv i din htaccess. Indtil Google Bot kommer igen og indekserer, opdaterer den heller ikke Google-indekset.

For det andet vil det tage lidt tid for Google at genindeksere dit websted. Du kan prøve at indsende et korrekt sitemap (sitemap.xml) til google via Google Webmasterværktøjer, men det kan stadig tage noget tid.

For det tredje vil du måske bruge et rel = kanonisk tag på dine sider - især hvis din omdirigering endnu ikke fungerer for at antyde Google til korrekt indeksering af dine sider.

  • Ja, hvis du bruger 302, så beholder Google sandsynligvis den gamle side i indekset. Brug af canonical eller 301 får den gamle side til at blive indekseret og overfører PR til den nye url.
  • 4 I tillæg til at indsende et sitemap i dine webmasterværktøjer under konfigurations-> indstillinger er der en "foretrukket domæne" -mulighed, der giver dig mulighed for at vælge mellem www- og ikke-versionen, der muligvis også fremskynder tingene lidt.

Ud over Evgenys meget gode punkter skal det bemærkes, at Googles webmasterværktøj giver dig mulighed for at specificere et foretrukket domæne, enten med eller uden www-præfikser. Googles forklaring af denne mulighed følger:

Det foretrukne domæne er det, som du gerne vil have brugt til at indeksere siderne på dit websted. Hvis du angiver dit foretrukne domæne som http://www.example.com og vi finder et link til dit websted, der er formateret som http://example.com , vi behandler dette link som om det var http://www.example.com . Derudover tager vi din præference med i betragtning, når vi viser webadresser i vores søgeresultater. Det kan tage lidt tid, før ændringer afspejles i vores indeks.

Du finder indstillingen under "Site Configurations \ Settings".

Lidt af en side, men hvorfor vil du stadig bruge www-domænet? Det er ikke længere nødvendigt og tilføjer mere oppustethed til din url. Tjek no-www-projektet for mere info.

http://no-www.org/

Hvad dit problem angår, skal du give Google et stykke tid til at indeksere dit websted igen og være glad for, at dit websted stadig vises to gange i resultaterne.

  • 2 Det er blevet bedt om før, og der er gyldige grunde til at forlade www: webmasters.stackexchange.com/questions/507/…
  • google viser også to gange det samme resultat betyder også, at google giver halvdelen af ​​æren for hvert resultat. så i stedet for at være på den første side med dit enkelt resultat, er du på 5. side på grund af duplikering af indhold.

arbejdet for dig: Charles Robertson | Ønsker du at kontakte os?