Det begynder: Nancy Pelosi kræver ingen debatter, bebrejder præsident Trump

Jeg har det indtryk, at antallet af websteder, der beder brugerne om at slå adblockere fra, stiger. Men er der virkelig noget mening i at spørge dem?

Tilsyneladende slukker et stort antal brugere adblockere, når de bliver bedt om det ifølge nogle potentielt partiske kilder (blockadblock.com, adguard.com).

Men betyder det virkelig noget, om de gør det? Jeg tænker, at den slags mennesker, der har adblockere, måske er de samme mennesker, der alligevel aldrig klikker på annoncer (jeg er en af ​​dem). Er der nogen forskning, der viser, om det at bede brugere om at deaktivere adblockere faktisk svarer til en stigning i annonceindtægter eller bare en stigning i antallet af viste annoncer?

  • Af de grunde, som michael d leverede nedenfor, hvis du beder brugerne om at deaktivere deres annonceblokkere, anbefales det at gøre det på den mindst påtrængende måde som en lille sidefod eller sidehoved, der kan klikkes på lukket. Ellers genererer du sandsynligvis en meget større procentdel af hopp og ikke-tilbagevendende besøgende.
  • Baseret på min undersøgelse af 1 person (mig) ignorerer jeg enten anbringendet eller forlader siden, hvis de har blokeret indhold.

Websteder, der beder brugerne om at deaktivere adblock og blokere deres indhold for adblock-brugere, risikerer at nedsætte deres websted i søgeresultaterne.

Mange SEO-eksperter siger nu, at brugermålinger som tid på stedet, sessionens varighed, sider pr. Session og afvisningsprocent alle er enorme SEO-placeringsfaktorer. Og der er en masse grund til at antyde, at disse målinger fortsætter med at vokse i betydning over tid. Ved at blokere dit indhold for brugere, adblock eller ej, vil disse metrics få et betydeligt negativt hit.

Hvis en bruger bliver bedt om at deaktivere adblock eller ikke se indholdet, vil mange af dem simpelthen komme ud af siden og klikke på det næste link. Dette er et kæmpe signal til Google om, at det andet link potentielt skal placere sig højere end dit.

Oven i købet, ved at deaktivere adblock-brugere, er det et helt marked for mennesker, der potentielt kan blive almindelige brugere af dit websted, dele dit websted og fortælle deres venner om det. At reducere tilgængeligheden af ​​et websted til en stor procentdel af internetbrugere er en enorm risiko.

Ved at bede besøgende om at deaktivere adblock, risikerer du, at brugerne går til din direkte konkurrent. Således styrker dine konkurrenter og svækker dig selv.

Det er helt klart, at hvis du tvinger brugerne til at deaktivere adblock, vil du naturligvis få mere indtægter ved at kunne vise annoncer til de mennesker, der gør det, men den negative ringeffekt og konsekvenserne af i det væsentlige at forbyde en stor procentdel af besøgende er så drastisk, at til sidst synes jeg det sjældent er det værd. Og det er grunden til, at langt de fleste websteder ikke forbyder adblock-brugere.

  • Har du en kilde til påstanden om, at "Det er helt klart, at hvis du tvinger brugere til at deaktivere adblock, vil du naturligvis få større indtægter ved at kunne vise annoncer til de mennesker, der gør [...]"? Fordi det er nøjagtigt den antagelse, jeg sætter spørgsmålstegn ved. Er det virkelig klart, at du vil få større indtægter, hvis du tvinger brugere til at deaktivere deres adblockere? Ville det ikke være sandsynligt, at brugere, der har installeret adblockere, kan være meget mere usandsynlige end gennemsnittet for at klikke på nogen annoncer, selv efter at de har deaktiveret det?
  • Hej badcash. Ja, en bruger med adblock klikker muligvis mindre på annoncer. Men det grundlæggende princip er dette. Hvis adblock-bruger = $ 0 indtægter {gør adblock-bruger til at deaktivere adblock} Derfor adblock-bruger =! $ 0 indtægter. Du kan få en slags RPM ud ​​af den bruger, der slukkede for hans adblock, som du muligvis ikke har fået med adblock, men de negative effekter er sandsynligvis ikke det værd.
  • Jeg driver et websted, der ikke har nogen direkte konkurrence, og jeg tror ikke, at søgeresultater er en vigtig kilde til synspunkter for mig. Jeg overvejer at vise et venligt sadface-banner i stedet for annoncer, der ikke kunne indlæses - som jeg forstår det, er det ret sikkert at gøre i min situation, og dette svar gælder ikke rigtig for mig?

arbejdet for dig: Charles Robertson | Ønsker du at kontakte os?