Sådan tilføjes metatags i Wordpress-sider

Vi har en teksttung, høj kvalitet og originalt indhold online manual til vores software:

http://www.scirra.com/manual/1/construct-2

Jeg var ved at gå i gang med at indtaste metabeskrivelser for disse sider. Men tanken kom mig i tankerne, er det nødvendigt for disse sider?

Google ser ud til at være ganske god til at udvælge relevante uddrag, og jeg vil ikke udforme processen med at søge og opdage disse sider med metatags, der vil være under par til det uddrag, som Google ellers ville have serveret.

Er det målrettet ikke at indtaste en metabeskrivelse på disse sider en god idé? Eller er jeg en idiot? De synes bare ikke nødvendige for disse sider, og de ville også være vanskelige at skrive for.

Det kan ikke skade - medmindre den tid, der er investeret i at skrive metabeskrivelser, er uoverkommelig.

Googles oprettelse af titler og beskrivelser af websteder (eller "uddrag") er fuldstændig automatiseret og tager højde for både indholdet på en side såvel som referencer til den, der vises på internettet.

Vi bruger en række forskellige kilder til denne information, herunder beskrivende information i META-tagget for hver side.

- Forbedre uddrag med en meta-beskrivelse makeover på Google Webmaster Central

Hver gang en bruger søger på et udtryk, der vises i manualen, gør Google det sandsynligvis vise et tekststykke inde fra dokumentet i stedet for at stole på metabeskrivelsen.

Hvis du forventer mange andre websider, der linker til sider i din manual (i hvilket tilfælde en brugers ikke-specifikke søgning er mere tilbøjelige til at trække metabeskrivelsesindholdet op), er det fornuftigt at sammensætte en metabeskrivelse, men hvis du forventer få indgående links (i hvilket tilfælde brugerne sandsynligvis søger på bestemte termer, der vises i din manual), kan du sandsynligvis holde ud med at udarbejde metabeskrivelser og lade Google bruge manualens indhold til sine uddrag.

arbejdet for dig: Charles Robertson | Ønsker du at kontakte os?

nyttige oplysninger