SP Pagebuilder Pro-vejledning - Faner tilføjes

Jeg har en Joomla! 2.5-websted, og jeg er nødt til at tilføje en lightbox-popup, der indeholder links til alle artikler fra en bestemt kategori (+ subs).

Hvis nogen kan foreslå en alt-i-en-løsning, vil det være fantastisk! Men generelt spørger jeg, hvordan viser jeg links til alle artikler fra en bestemt kategori og dens underkategorier i to / tre kolonner?

Jeg ved, jeg kan indstille Kategoriblogvisning at kun udgive artikellinks uden fuld / introtext, men i dette tilfælde vil alle være i en kolonne. jeg behøver mindst to.

En mulighed for at gruppere artikellinks efter underkategori ville også være stor (men det er den ting, jeg kan leve uden).

Hvordan kan dette gøres?

Jeg søger:

  • en standard måde at konfigurere dette på
  • Tilsidesættelse af skabelon (jeg bruger T3-ramme)
  • Brugerdefineret udvidelse
  • enhver anden metode ...

Da jeg først læste dit spørgsmål, sagde jeg: "Wow, det er ret let", fordi jeg er vant til at arbejde med K2 i stedet for Joomlas indholdskomponent.

Der er et modul, der kan vise artiklerne fra en bestemt kategori: DM Article List Pro, men du skal stadig oprette / ændre skabelonen næsten på samme måde som med Joomlas indholdskomponent.

For at give dig en idé er dette kodesektionen, der håndterer genereringen af ​​kolonner for at vise artikellinks i K2:

 <?php foreach($this->links as $key=>$item): // Define a CSS class for the last container on each row if( (($key+1)%($this->params->get('num_links_columns'))==0) || count($this->links)<$this->params->get('num_links_columns') ) $lastContainer= ' itemContainerLast'; else $lastContainer=''; 
echo (count($this->links)==1) ? '' : ' style='width:'.number_format(100/$this->params->get('num_links_columns'), 1).'%;'';> // Load category_item_links.php by default $this->item=$item; echo $this->loadTemplate('item_links'); if(($key+1)%($this->params->get('num_links_columns'))==0):
endif; endforeach; ?> var13 ->

arbejdet for dig: Charles Robertson | Ønsker du at kontakte os?