Internetmarkedsføringslov - Kære alle, der har fejlet ved lov om internetmarkedsføring

Så jeg har et websted med universel analyse, der har fanget ca. 15.000 sessioner, og som viser oplysninger i realtid uden problemer.

Al erhvervelse> Al trafik> Henvisningsoplysninger er imidlertid tomme. Jeg ved, fra hvilke websteder størstedelen af ​​trafikken er kommet takket være andre værktøjer, men jeg prøver stadig at finde ud af, hvordan jeg får disse oplysninger til at blive vist i analyser.

  • Den første ting, jeg vil kontrollere, er listen over henvisningsekskluderinger, men det ser ud til, at det ville være et større problem end det. Måske prøve at konsolere logning af henviseren for at se, om JS endda kan opdage det? Foretager du nogen omdirigering til et websted på din henvisningsekskluderingsliste? Måske er det højere i kæden end GA? Har du nogen find / udskift filtre?
  • Jeg har aldrig set den rapport uden data før. Jeg har lige tjekket mine, og jeg ser gode data der om flere forskellige egenskaber.
  • @GreatBlakes Hvis jeg skriver document.referrer i konsollen, vises henviseren. Jeg har ikke en henvisningsekskluderingsliste (eller i det mindste oprettede jeg den ikke?) Jeg har ingen filtre. Jeg prøver at bruge GA-fejlfindingsværktøjer, men det ser ikke ud til at fungere
  • Bruger du JS-fejlfinderen eller Chrome-udvidelsen? Jeg foretrækker selv udvidelsen. Det er det logiske næste trin - se om GA inkluderer den korrekte henvisning i denne nyttelast. Parameteren er "dr".
  • 1 Jeg ændrede npm-pkg for vanille js, og fejlfindingsprogrammet viser nu oplysninger, jeg vil se, om det også viser henvisningerne i de næste timer, men det ser ud til at det vil, tak!

I henhold til vores fejlfinding i kommentarerne ser det ud til at skyldes JavaScript-implementeringen af ​​Google Analytics (i modsætning til den typiske placering af det leverede GA-script i dokumentet <head> (som afsløret af manglen på output fra GA Debugger).

Jeg er ikke fortrolig med det script, der leveres af Peaks & Pies (linket i kommentarerne ovenfor), men jeg vil satse på, at selvom det fungerede, er dataene muligvis ikke så nøjagtige som blot at placere GA-scriptet i hovedet. Da det skal vente på, at JS kalder en sidevisning, vil jeg være bekymret for, at data om afvisningsprocent bliver lidt lavere (da brugere muligvis forlader, før sidevisningen endda sendes).

Det lyder som at placere scriptet i <head> har fungeret, siden GA Debugger nu udsender data. Det kan endda være værd at åbne en billet med Peaks & Pies.

  • Faktisk svar er her: github.com/peaksandpies/universal-analytics/issues/… hvis nogen har brug for det

arbejdet for dig: Charles Robertson | Ønsker du at kontakte os?

nyttige oplysninger