Skrædder - GEICO forsikring

Jeg har mange produkter på min hjemmeside, der kun har en kort beskrivelse på dem og ikke har meget indhold. Google viser dem ikke i indekset, når jeg søger efter mit domæne og siger:

"For at vise dig de mest relevante resultater har vi udeladt nogle poster, der ligner de allerede viste 428."

Hvad kan jeg gøre for at løse dette problem? Skal jeg oprette indhold til hver enkelt produktside?

Er der noget, jeg kan gøre i "Google Analytics" og "Google Console" ved dette?

Min konkurrent produktsider har ikke noget indhold, men de har en god placering i Googles sideresultater. Hvorfor?

  • Dupliserede poster i SERP'erne skyldes duplikatindhold. For at undgå dette skal du bruge unikt indhold, der gør det muligt for dine sider at stå alene. Du skal levere indhold, der skiller sig ud. Når dette er gjort, vil det tage et stykke tid, før metrics akkumuleres, før dit indhold kan ses som overlegen, forudsat at det er det, og vælges til at blive vist. Dit indhold skal ses som mere værdifuldt end resten. Dette tager tid. Skål !!
  • foreslår du, at jeg skal oprette unikt indhold til hver enkelt produktside? @closetnoc
  • Jeg er klar over, at dette måske ikke er noget, du er parat til at gøre. Jeg fortæller dig dog, at søgning fungerer, og hvad der kræves for at forhindre, at du går vild i søgeafgrunden. Ellers kan reklame være din anden mulighed. Din annonce kunne ses, selvom dit SERP-link ikke gør det.

Jeg spekulerer på, hvor stort eller lille er dit konkurrerende websted i forhold til dit, hvis det er ældre eller har understøttende sider til deres produkter eller henvisningslinks ?. Der er mange grunde til, at din konkurrent overgår dine produktsider. Måske modtager en advarselsmeddelelse med dobbelt og tyndt indhold i søgekonsollen en god nok grund til at blive degraderet.

Jeg ved, at det på dette tidspunkt vil være meget arbejde med at forsøge at skabe indhold til alle dine produktsider. Du skal angive data og indhold, der er meningsfuldt for din tiltænkte eller målrettede målgruppe. Hvis publikum er for bredt, kan du stjerne ved at gruppere dine produkter på en mere meningsfuld måde, gruppere dem sammen i kategorier med masser af indhold. Start med at give et centralt emne, der understøttes af kategorierne. Vis derefter flere produktrelaterede data, der hjælper med at differentiere dine sider, såsom SKU'er, lagerniveauer, antal indkøb, produktkoder og ethvert andet stykke data, der kræver redigering af kun få linier kode. Vent et par uger, og begynd at tilføje mere indhold til de sider, der klarer sig bedst. Sørg også for, at dine metatags ikke er indstillet globalt for at undgå, at metadata også duplikeres.

Jeg kan varmt anbefale at se denne video om tyndt indhold

arbejdet for dig: Charles Robertson | Ønsker du at kontakte os?