Diodetest - En super enkel måde at teste en diode på (2019)

Jeg ved, at det er en algoritme, der ejes af Majestic, men er der en grov beregningsformel? Lad os for eksempel antage, at vi registrerer et nyt domæne uden backlik, og end at tilføje 10 dofollow-backlinks, hver fra domænet TF = 20. Hvilken TF får mit domæne? For et par år siden, da google siderangering var vigtig, var der formler til beregning af PR.

Trust Flow beregnes ved hjælp af et (hemmeligt) sæt af meget autoritative frøwebsteder som en basislinje. Jo længere væk dit domæne er fra disse frøwebsteder, jo lavere vil dit domænes tillidsflow være. Frøsættet med autoritetswebsteder linker til andre gode websteder, og disse websteder linker til flere gode websteder osv. Jo tættere dit domæne er på disse frøwebsteder via indgående links, jo højere vil din Trust Flow-score være.

Jeg foretrækker at tænke på det på denne måde; Trust Flow måler kvaliteten af ​​dine indgående links baseret på kvaliteten af ​​de indgående links, der peger på det websted, som dine indgående links kommer fra. For at forenkle det yderligere, hvis alle dine indgående links kommer fra sider med høj tillidsstrøm, vil dit domæne også have en høj tillidsstrøm. Det skyldes, at de websteder, som dine links kommer fra, også har store indgående links, der går til dem.

Tillidsstrøm er en ganske vanskelig måling at manipulere, og aktuelt tillidsstrøm er næsten umuligt at manipulere og opblæse.

arbejdet for dig: Charles Robertson | Ønsker du at kontakte os?