Sådan rettes xml sitemapfejl i Google Webmaster Kunne ikke hente, mangler xml-tag | Alle fejl løses

Jeg er virkelig træt nu. Jeg prøver at få mit xml-sitemap til at blive læst i Search Console, men i de sidste 1 måneder står det, at det ikke kan hentes. Hver gang jeg sender indeks-sitemap, sender det det med en successtatus, men "Sidste læsningsstatus" er cirka 5 måneder siden.

Efter at have klikket på det for at se de andre sub-sitemaps hentes kun tre af dem af Google, og resten har status som ikke kunne hente.

Disse er dynamisk genererede sitemaps i Laravel.

Jeg har også prøvet manuelt oprettet sitemap, men stadig "en kunne ikke hente" -fejl returneres.

Hjælp mig med at rette op på problemet.

  • Måske har dit websted ikke en stor nok autoritet til at blive gennemsøgt oftere af google. Baseret på dine skærmbilleder indsender du som en sidebemærkning kun omkring 60+ links pr. Sitemap? Et sitemap kan indeholde op til 50.000 links på det, og normalt vil ikke alle blive scannet. Så måske konsolidere alt i en enkelt, indsend det og se hvad der sker.
  • Intet skete. Samme resultat, kunne ikke hente
  • Sitemaps er ikke særlig vigtige for SEO, så du skal ikke bekymre dig for meget om det.

Dette er en kendt fejl fra Googles nye søgekonsol. Jeg troede, der er noget problem i mit sitemap, så jeg har regenereret sitemapet og indsendt, men det kaster den samme fejl. Hvis du kigger på Google-foraene, ser du masser af mennesker, der klager. Eksperter siger, at det er en fejl i google ny søgekonsol. Dit sitemap er faktisk afventende, men vises af en eller anden grund som en fejl. Bare send det ikke igen (det vil nulstille forespørgslen). Google skal rette dette på deres ende.

Kilde: https://support.google.com/webmasters/thread/3280971?hl=da

arbejdet for dig: Charles Robertson | Ønsker du at kontakte os?