Budweiser | Typisk amerikansk | 2020 Super Bowl Commercial

Hvis du vil have Googles cache på dit websted til at forblive uændret, er det en god ide at føje noarchive til robots.txt? Eller vil dette udslette dine cacher?

  • Som en note, hvis du er interesseret, inkluderer Cloudflare gratis plan et mere "on demand" sorteret cachet websted. Kommer kun online, hvis din server er nede, mens G altid gør cache tilgængelig. Jeg er ikke tilknyttet CF, men det var bare, at jeg ville lade dig vide det.

For det første er der ikke sådan noget som noarchive i robots.txt. Du skal tilføje et metatag til alle sider, hvor du vil forhindre cache:

<meta name='Googlebot' content='noarchive'> 

Når du har gjort det, holder Google op med at cache siden helt og viser slet ikke et cache-link. Der er ingen måde at fortsætte med at vise den gamle cache, mens du forhindrer nye caches.

Det eneste problem er, at det kan tage en måned, før Google gennemsøger hele dit websted.

add_action( 'wp_head', 'add_meta_tag' ); function add_meta_tag() { echo '<meta NAME='GOOGLEBOT' CONTENT='NOARCHIVE'>'; } 
  1. Føj denne PHP til din underordnede temafunktionsfil
  2. Genopbyg derefter dit sitekort
  3. Og indsend sitemap-URL til Webmasterværktøjer> Crawl> Hent som Google
  • 1 Hvem mand, vær opmærksom på, at ovenstående script er til WordPress. Vi har ikke brug for, at folk taber udefinerede funktioner til deres ikke-wp-platforme. Det er også bedre for dig at gøre det i htaccess ved hjælp af X_ROBOTS header til et fuldt omfattet flag. Tænk mediefiler og lignende.

arbejdet for dig: Charles Robertson | Ønsker du at kontakte os?

nyttige oplysninger