Hurtige og rasende instruktører til nerdestød

Så en af ​​mine klienter ønsker, at hans hjemmeside skal starte sådan noget: http://www.roche-bobois.com/#/da-CA/home (Det er dybest set en Flash-introduktion, der starter med en vektortegning af et møbeludstillingslokale der til sidst overgår til billedet af det aktuelle showroom).

I betragtning af at nogle af hans brugere vil bruge en iPad til at se sit websted, hvad er nogle af de alternativer, som andre udviklere her bruger?

Jeg tænker:

Mulighed 1: Find med PHP, om brugeren bruger en iPad / iPhone ved at kontrollere deres brugeragentstreng. Hvis de bruger en mobilenhed, skal du videresende til m.abccompany.com (mobilversion af webstedet).

Mulighed 2: Konverter Flash-videoen til MP4 eller AVI, og integrer den derefter, hvilket gør det muligt for alle brugere at se hans websted.

Eventuelle forslag, hvis en af ​​disse tilgange er en god idé?

Må jeg foreslå en alternativ løsning, som du måske finder bedre? Hvorfor bruge flash til at begynde med? Hvis du har swf-filen, hvorfor ikke konvertere den til solid Javascript / HTML5 ved hjælp af et program som Adobe Wallaby, så alle brugere kan se det med eller uden flash og med eller uden javascript?

  • Browserne understøtter ikke ensidigt en videokodec. Så du bliver nødt til at have ca. 3/4 forskellige kopier af videoen.
  • Jeg tror, ​​du mente at kommentere dette på svaret under mit.
  • Det gælder virkelig for begge. Den eneste måde, du kan levere video til en browser uden flash er at bruge en video i en codec, der passer til browseren. Men browserne understøtter forskellige codec'er, så du bliver nødt til at have flere kopier af den ene video, men i forskellige formater for at den skal fungere uden flash.
  • Han vil levere en flash-animation. En af hans muligheder var at konvertere den til en film. Et flash-animationsformat (swf) kan leveres uden flash eller en videokodec, hvis det er i HTML5 / JS-format.

Helt klart mulighed 1. Hvis du har evnen til at give en kvalitetskvalitet til nogle, men ikke alle, skal du ikke skære ned på computerbrugerne bare for at holde din iPad-publikum i gang. På m.abccompany.com skal du have din MP4 / AVI.

Jeg vil også foreslå at opbygge en hurtig test-flashside og faktisk se, hvordan den kører på iPad. Hvis det fungerer godt, behøver du ikke oprette et underdomæne med et spejlwebsted. Ingen mening i at bøje sig baglæns, når du virkelig ikke behøver det.

arbejdet for dig: Charles Robertson | Ønsker du at kontakte os?