Sådan løses ujævn tekst i Photoshop

Jeg har hørt mange gange, at det er dårligt at bruge display: none af SEO-grunde, da det kunne være et forsøg på at skubbe irrelevante populære søgeord ind. Et par spørgsmål:

 1. Er der stadig modtaget visdom?
 2. Gør det en forskel, hvis du kun gemmer et enkelt ord eller måske et enkelt tegn?
 3. Hvis du skulle undgå enhver brug af det, hvad er de foretrukne teknikker til at gemme sig (i situationer hvor du har brug for det for at blive synligt igen under visse forhold)?

Nogle referencer, jeg har fundet indtil videre:

Matt Cutts fra 2005 i en kommentar

Hvis du lige bruger CSS til at skjule tekst, skal du ikke blive overrasket, hvis det kaldes spam. Jeg siger ikke, at musekobling eller DHTML-tekst eller har-a-logo-men-også-har-tekst er spam; Jeg svarede den sidste på en konference, da jeg sagde "forestil dig, hvordan det ville se ud for en besøgende, en konkurrent eller en person, der tjekker en spamrapport. Hvis du viser din virksomheds navn, og det er Expo Markers i stedet for et Expo Markers-logo, burde være fint. Hvis teksten du beslutter at vise er 'Expo Markers billig online rabat køb online Expo Markers salg ...' så ville jeg være mere forsigtig, fordi det kan se dårligt ud. "

Og i en anden kommentar til den samme artikel

Vi kan markere tekst, der ser ud til at være skjult ved hjælp af CSS hos Google. Til dato vi har ikke algoritmisk fjernet websteder for at gøre det. Vi prøver hårdt på at undgå at smide babyer ud med badevand.

Sagde Eric Enge i 2008

Den legitime brug af denne teknik er så udbredt, at jeg sjældent forventer, at søgemaskiner straffer et websted for brug af display: none attribut. Det er bare meget vanskeligt at implementere en algoritme, der virkelig kan fritte, om den særlige brug af display: none er beregnet til at bedrage søgemaskinerne eller ej.

 • Hvad hvis jeg bruger en hvid hvid skærm (uden tekst inde i den), som jeg senere skjuler med javascript? Vil Google overveje, at jeg gemmer siden under den hvide skærm? tak skal du have
 • Jeg bruger display: ingen til at reducere sideindhold til mobilskærme, fordi den mængde kopi, der synes rimelig på en større skærm, er alt for meget på en telefon. Forårsager jeg mig selv et problem?
 • display: none Html-motoren ignorerer elementet og underordnet display. ingen elementer er ikke i gengivelsestræet. display: ingen fjerner elementet fra dokumentets normale flow og indstil værdierne for position / højde / bredde til 0 på elementet og dets børn.

I disse dage med jQuery (og andre JavaScript-rammer) tunge websteder kan jeg ikke se, hvordan det kan være et problem, da det bruges i vid udstrækning, når du bruger ting som jQuery-glidere, overgange, gallerier, tickers osv. Disse er nu almindelige og søgemaskiner er kloge nok til ikke blindt at straffe deres brug.

En bruger RainboRick angiver dette i Google Webmaster Central forum:

Brug kun display: ingen udløser ikke automatisk en straf. Nøglen er, om der er en mekanisme - enten automatisk eller en, der påberåbes af brugeren - for at gøre indholdet synligt. Google bliver meget dygtige til at behandle JavaScript for at finde og fortolke sådanne mekanismer. Hvis du bruger gyldig HTML, CSS og JavaScript, har du intet at bekymre dig om.

 • Interessant, tak. Det betyder, at jeg bør undgå at være doven og bruge display: none at fjerne elementer i CSS, der kunne fjernes i kode men for effekter og lignende har jeg det godt. Jeg spekulerer så på, hvordan de måske opdager situationer, hvor der er et billedlogo, og logoets tekst er også inkluderet for tilgængelighed, men skjult. Fra beskrivelsen vil dette blive talt som dårligt?
 • @Andy: Det kan det. Men du skal ikke bruge CSS til at skjule logoets tekst; læg det i alt attribut for img tag. Det er det, attributten er der for, og så vidt jeg ved, har det en tendens til at øge din SEO-vurdering ved at bruge den.
 • Faktisk lyder det som om det kan være et tilfælde, hvor du bruger longdesc attribut for billedkoden for at give et link til en anden side, der indeholder den fulde beskrivelse. Dette kan kun ses af skærmlæsere (og måske søgemaskiner). Se webaim.org/techniques/images/longdesc#longdesc
 • Jeg leder faktisk ikke efter den bedste måde at præsentere en beskrivelse af en grafik på ... Jeg henviste til Matt Cutts 'citat Jeg siger ikke, at ... have-a-logo-men-også-have-tekst er spam. Det lyder ikke for mig som om han taler om at bruge alt eller longdesc attributter, og det gav en lille kontrast til Nøglen er, om der er en mekanisme ... for at gøre indholdet synligt.

Hvis du ikke misbruger det, vil det ikke være et problem. På nuværende tidspunkt gennemgår Google ikke CSS-stilark på udkig efter forekomster af display: none

Google vil ikke erklære krig mod en almindeligt anvendt stilregel, de advarer bare dem, der tænker, at de kunne føje 1000 søgeord til et websted, der alle er indstillet til display: none eller endnu værre, margin-left: 9999px

 • På det tidspunkt, hvor dette svar blev skrevet, gennemgik Google ikke CSS. Disse dage downloader Google al CSS for hver side og gengiver siden. Google vil nu bemærke enhver brug af CSS, der skjuler tekst. Resten af ​​svaret er stadig korrekt.

Brug kun "display: none", når det er det rigtige værktøj at bruge.

Som citaterne antyder, er problemets søgemaskiner med display ingen spam. At forsøge at spam-søgemaskiner, uanset hvilke værktøjer du bruger til det, er en dårlig idé. Hvis du bruger CSS til andet end spam, er der ikke noget problem.

Det rigtige værktøj til det rigtige job.

 • 3 Tak. Spørgsmålet bliver derefter, hvornår er display: none det rigtige værktøj. Du siger, at hvis CSS bruges til andet end spam, vil det ikke være et problem: er du sikker på, at hvis jeg bruger display: none som en doven måde at fjerne elementer på, at det ikke vil være et problem?
 • @Andy-skærm: ingen er det rigtige værktøj, når du ikke vil vise noget indhold. For at fjerne elementer kan det være bedst ikke at medtage det overhovedet (eller, hvis du bruger JavaScript, fjerner elementerne fra DOM). Hvis du fjerner indholdet fra siden ved hjælp af display: ingen, så brugerne ikke kan se det, men søgemaskiner indekserer det stadig, så ville det være spam. Hvis du har en slags "Vis / skjul" -knap eller noget lignende, er det OK.

Jeg synes, du skal prøve at komme med andre alternativer, men her er nogle referenceartikler

Inkluderer links til Maile og Vanessa på en webmaster-radiochat om dette emne http://luigimontanez.com/2010/stop-using-text-indent-css-trick/

Maile er Google Engineer http://maileohye.com/html-text-indent-not-messing-up-your-rankings/

Det er noget, Google vil komme med en løsning til, men negativ forskydning og visning er ikke sikker, hvis du ser på lang sigt.

Jeg er enig med Dan Diplo og for at tilføje til hvad han sagde også Google bruger selv display: none i sin STARTSIDE, så det kan ikke rigtig være et problem at bruge det, så længe du ikke bruger det til spamming (dvs. indsættelse af hundreder af nøgleord i et display: intet DIV-panel).

Åbn Google STARTSIDE og se i HTML-kildekode. Søge efter display:none du vil se det mange gange. :)

 • Tak Marco. Det efterlader stadig spørgsmål om, hvorvidt du kan bruge display: none på elementer, der er aldrig synlig.
 • @Andy: aldrig synlige elementer skal bare være SPAM, jeg kan ikke se, hvorfor du skal bruge aldrig synlige elementer, hvorfor gider du placere dem på HTML-siden da? Så jeg forventer at bruge dem er ikke en god idé. Google kan muligvis opdage dem nu eller i fremtiden og straffe dit websted.
 • Det eneste eksempel, jeg kan tænke på, er når du bruger et CMS, og af tidsmæssige grunde vil du måske bruge CSS til at skjule en eller to små markeringsbiter i stedet for at tilpasse markeringen helt væk. (Og jeg beder kun Q om at forstå den nuværende situation bedre - mit valg af CMS er Drupal, hvor ændring af markeringen er hurtig og nem.)
 • @Andy - Er det overhovedet logisk muligt for en søgemaskine at læse tusinder af linjer med javascript og identificere tilfælde, hvor det er logisk umuligt for et element at blive vist? Det ville tage en enorm reverse engineering at studere koden for ethvert websted med en linje, der siger $('.'+somevar).show(); og find ud af enhver mulig værdi somevar kunne have og sammenligne det med enhver mulig tilstand i DOM - og det er en usædvanlig triviel sag ... Også mange tilfælde, hvor en div vil ikke vises på grund af data, input, API / AJAX-opkaldsresultater, brugeradfærd osv., men logisk kunne...
 • 1 "Google bruger selv skærm: ingen på sin STARTSIDE, så det kan ikke rigtig være et problem at bruge det" Ved ikke, om det faktisk er et problem eller ej, men det ligner en farlig argumentation, som Google er ikke forsøger at ... placere sig selv.

Nøglepunktet for at tage væk fra dette er citatet i slutningen af ​​@ Dandiplos svar.

En bruger angiver dette i Google Webmaster Central forum:

"Blot ved hjælp af display: ingen udløser ikke automatisk en straf. Nøglen er, om der er en mekanisme - enten automatisk eller en, der påberåbes af brugeren - for at gøre indholdet synligt. Google bliver meget dygtig til at behandle JavaScript til finde og fortolke sådanne mekanismer. Hvis du bruger gyldig HTML, CSS og JavaScript, har du intet at bekymre dig om. Held og lykke! "

Hvad jeg ved med at se på mange spørgsmål og svar er spørgsmål, der vedrører webstedsindhold, som de ikke ønsker, og spørger, hvordan man fjerner det og derefter får svaret at bruge display:none i CSS. Dette ville være dårligt for SEO, da CSS naturligvis ikke bruges til at reagere på mindre skærme osv.

Hvis du ikke nogensinde vil have det vist, skal du få det ud af webstedsindholdet.

Spørgsmålet, som Googles algoritme ville stille, er, hvorfor er indholdet der, men skjult?

Hvis indholdet f.eks. Kun er til tablets / mobiltelefoner, skal du have det skjult på skrivebordsskærme. Det er fint, fordi algoritmen vil se, at den vises på tablets / mobiltelefoner med display:block eller lignende, der fjerner display:none.

Algoritmen vil være mistænksom over for det indhold, der er altid i display:none da spørgsmålet vil opstå, hvorfor det er der i første omgang. Hvis det ikke er nødvendigt, skal du fjerne det helt. Hvis indholdet er der på grund af f.eks. Et WordPress-plugin, og du ikke vil have det der, skal du enten fjerne pluginet, justere plugin-indstillingerne eller skrive et brugerdefineret stykke PHP for at fjerne det fra siden, så det ikke er i HTML-output overhovedet. Skjul det ikke bare med display:none.

Google gennemsøger CSS display:none indhold.

At skjule noget fra Google er kun dårligt, hvis du forsætligt forsøger at manipulere søgerangeringer.

Skjulte muligheder og tekst fra besøgende er nu en almindelig praksis i betragtning af, hvordan interaktive websteder er blevet, så du skal ikke bekymre dig. Tidligere brugte folk denne slags metoder til at spille SEO, skjule nøgleord og links osv. Resultatet er, at når Google gennemsøger et websted, der har ting skjult for seeren, ser det webstedet som mindre troværdigt.

Jeg havde lige en konference med seo i google, og dette er ikke sandt. Vis ingen straffer helt sikkert. Længe før dette blev behandlet med synlighed i stedet for eller ved at bruge negative tekststørrelser eller negativ indrykning.

Er det en kendsgerning, at teksten skal være synlig og ikke hindres på nogen synlig måde. I det mindste ingen kedelplade eller duplikeret eller doven indhold.

Forresten google kan gøre hvad de vil på deres websted, de sætter sig sandsynligvis først, selvom det var en kartoffel.

Især den foreslåede tilgang og sandsynligvis skal bruges er at vise den, og uanset hvilke designkonsekvenser den måtte have.

Jeg vil foreslå ting som z-indeksering (lagdeling) for at kontrollere, om denne form for stilarter ikke overvejes. Men jeg tror ikke, at algoritmen er stærk nok til at overveje dette. Eller ting som at beregne bokseposition over skærmstørrelse for at betragte negativ positionering som en visuel blok.

Relateret tekst til seo ergo klientinteresse skal være synlig.

 • 1 Dette svar er forkert. Uanset hvilken konference du gik på er forfærdeligt. Jeg kan ikke forestille mig, hvilket andet skrald de fodrede dig. De fortalte sandsynligvis, at metatags også var vigtige.
 • 1 Det er rigtigt, at hvis du opretter en lang liste med nøgleord, placerer den på din side og skjuler den med display: ingen, Google straffer dit websted. Det er også rigtigt, at tekst, der er beregnet til at blive indekseret, skal være synlig. Som andre svar påpeger, er der legitime anvendelser til visning: ingen.
 • De tekniske midler, der bruges til at skjule tekst, betyder slet ikke noget for Google. Spekulationen om, at z-indeks eller negativ positionering kunne bruges til at blinke Google, er falsk. Googlebot gengiver sider nu og kan registrere ethvert middel, der bruges til at forhindre, at tekst vises i pixels på siden. Som andre svar påpeger, er det fint at vise tekst nogle gange baseret på brugerinteraktion eller bare på bestemte enheder.

arbejdet for dig: Charles Robertson | Ønsker du at kontakte os?