Sådan løses Kør som administrator, der ikke fungerer i Windows 10

Jeg er ikke en SEO-ekspert, men jeg troede, at Google bruger <title> for at få vist link i søgeresultaterne. Af en grund, som jeg ikke ved, tilføjer det domænet i slutningen af ​​linket. Har nogen en idé om hvorfor?

Websides kildekode:

<html xmlns='http://www.w3.org/1999/xhtml'> <head> <title> Home | Le Boot Camp - Sleeman </title> 

Hvad Google viser:

Google skriver algoritmisk om titler og META-beskrivelser, som det ikke synes matcher sidernes hensigt. Det gør det på nøgleordsbasis, og det sker mest med META-beskrivelser. Prøv at sætte din branding i slutningen af ​​dine titler.

  • Kreezee er vores brand, så tror du, jeg ikke kan slippe af med mærket? Det var noget, som kunden spurgte os, han ville kun se "Le Boot Camp - Sleeman" i søgeresultaterne.
  • 1 Det er den bedste praksis at placere din branding sidst i et titel-tag alligevel, så læg det i, men hold det hele under 70 tegn. Brug | som en separator også. Titler og META bruger pixelbredde som et mål, før de afkortes.
  • 1 Faktisk er svaret langt enklere end dette. Titellaglængden er for kort. Google vil ændre et titelmærke som et SERP-link af forskellige årsager, hvoraf den mest almindelige er, at titelmærket er for kort. Vi har besvaret dette spørgsmål detaljeret mange måder mange gange her. Det hele er betingelsesbaseret, hvilket er relativt let at forstå og styre. Der er ingen smarte algoritmer at overveje. Bare enkle kriterier. Skål !!
  • Hej Closetnoc, spørgsmål her: 1) Hvordan er min tilgang forkert? 2) Hvordan er ethvert sæt trin, der beregner og derefter omskriver en <title> IKKE en algoritme? 3) Hvorfor har du ikke angivet links til andre ressourcer fra alle disse diskussioner, du har nævnt om </title><title> tags og Googles adfærd over for dem for at hjælpe med at give en bedre løsning på dette spørgsmål? </title>

arbejdet for dig: Charles Robertson | Ønsker du at kontakte os?