Del # 6..Ugeopdatering af livmoderfibroider Embolization Recovery

Er der en måde, hvordan man finder antallet af indekssider i de sidste 2-3 måneder. Hvis ja, hvordan? Hjælp venligst.

Tak.

Opdater dit spørgsmål for at angive, at du leder efter back-links inden for en bestemt periode, som du har nævnt i dine kommentarer.

Du kan bruge linkoperatøren på Google til at finde tilbage-links (for eksempel - link: mvark.blogspot.com viser back-links til min blog). I sidelinjen på Google-søgning skal du klikke på "Flere søgeværktøjer" og derefter vælge "Sidste måned" eller angive brugerdefineret interval fra listen under sektionen "Når som helst" for at se back-links i en bestemt periode.

Du kan også Google Webmasterværktøjer til at analysere back-links

Den bedste måde at finde ud af al information om, hvordan Google ser dit websted, hvordan det er gennemgået, indekseret osv. Er ved hjælp af Googles webmasterværktøjer: www.google.com/webmasters/tools/

  • Hej BasP, tak for svaret. Imidlertid er jeg opmærksom på disse ting. Jeg var faktisk på udkig efter en måde, hvorpå jeg kan finde ud af antallet af back-links i de foregående måneder. For f.eks. den aktuelle måned er marts-2011, hvordan kan jeg finde ud af back-links til januar-2011? Er der nogen måde at finde ud af det?

Definitivt se på Google Webmasterværktøjer, da dette fortæller dig alt om dit websted, og hvordan det er indekseret. Du vil være i stand til at se backlinks til dit websted, og hvordan dit websted vises for Google.

En anden interessant måde at holde styr på dine indekserede sider er at bruge en Google Alert. Dette kan ikke hjælpe dig med tidligere sider, men er en måde at se nye sider på, når de indekseres. Opret en Google-alarm til søgningen:

websted: www.yourdomain.com

Du får en e-mail hver gang en ny side på dit websted indekseres.

  • Hej lovefaithswing, tak for svaret. Imidlertid er jeg opmærksom på disse ting. Jeg var faktisk på udkig efter en måde, hvorpå jeg kan finde ud af antallet af back-links i de foregående måneder. For f.eks. den aktuelle måned er marts-2011, hvordan kan jeg finde ud af back-links til januar-2011? Er der nogen måde at finde ud af det?

Jeg foreslår virkelig Ahrefs.com som et bedste værktøj, hvis du vil kontrollere de sidste 2-3 måneders backlink-rapport.

Dette værktøj er et af de fantastiske linkforskningsværktøjer. Det giver nogle linkundersøgelser og linkanalysefunktioner til betalte brugere, men nogle grundlæggende værktøjer på dette websted er gratis for webmastere.

Dette værktøj giver hele tiden nye data, når indekset opdateres hver halve time. Dette værktøj giver linkforskningsmuligheder, herunder følgende funktioner:

site explorer (oversigt, eksterne backlinks, nye backlinks, mistede backlinks, ankre, gennemsøgte sider, henvisende domæner, eksport af rådata)

SERPs-analyse (positionsanalyse, daglige statistikker, tabel med daglige statistikker, ændringer i historik, annonceanalyse), rapporter (rapportliste, eget domæne, standardrapport, rapportfiltre, rå eksportrapport)

Labs (Ahrefs Top, Domain Comparison, Chart Comparison, Batch Analysis).

arbejdet for dig: Charles Robertson | Ønsker du at kontakte os?

nyttige oplysninger