Gennemgang af lokal Hobe Sound AC-installation og service | Krauss og kran

Jeg har en klient, der har fået at vide at bryde sit indhold på flere websteder vil give ham et SEO boost. Jeg spekulerer på, om dette er sandt.

Lad mig nedbryde det således ...

  • klienten har købt flere domænenavne
  • han træner i VMware, ITIL, Novel, Citrix osv.
  • han vil lave 1 websted, der bare taler om vmware-træning, 1 websted, der taler om romanuddannelse, 1 websted på Citrix osv.
  • hvert websted bruger et relateret domænenavn (f.eks. vil det VMware-specifikke websted bruge www.vmwaretrainingmelbourne.com.au)
  • alle hjemmesider bruger det samme design / layout (du kan fortælle det samme firma)

Vil opbrydning af webstedet på denne måde virkelig give bedre Google-placeringer?

  • dette er det bedre forum for denne form for spørgsmål webmasters.stackexchange.com

Speciel.

SEO ud over at sikre, at dit websted er intuitivt for mennesker og søgemaskine-crawlere, består næsten udelukkende af backlinks og domæneautoritet (bemyndiget af backlinks). Ved at flytte på tværs af forskellige domæner decentraliserer du autoriteten til dit roddomæne.

For al den energi vil du have mere fordel af bare at investere i nogle backlink-pakker.

Et bedre design er at holde det hele på en URL, men lav en slags "hub" for hvert store emne.

  • domain.com/topic1
  • domain.com/topic2
  • etc.

Wikipedia ville ikke være så udbredt, hvis det blev samlet på en række mindre websteder.

Kort svar: det afhænger

Langt svar: De oplysninger, du har givet, indikerer, at der allerede er et indholdsrikt websted, der dækker disse emner. Da disse emner er relativt velbeslægtede med hensyn til IT-træning, ser det ud til at give mening, at disse ville samle søgningsværdien bedre under et paraplydomæne, hvor hvert emne danner sin egen silo / kanal / tema. Derefter er alle back-links og intern-linking indeholdt i dette domæne, hvilket giver stærk distribution og indeslutning af rankingværdien. Det enkelte sted bliver synonymt med at være autoriteten i den lodrette og indsamle al den autoritet, som derefter kan overføres og optimeres til disse målsætninger.

Omvendt, hvis hovedsiden ikke allerede har fungeret godt i søgningen eller er i de tidlige stadier af udviklingen, kan hub / eger-tilgangen fungere godt, hvis hovedstedet opretholdes, men hver silo / kanal / tema er brudt ud på sit eget domæne, der linker tilbage til hubben og drager fordel af det nuværende 'nøjagtige domæne match' boost, som nogle websteder ser.

Der er ikke noget eneste rigtigt svar på dette, og der er også mange andre variabler i spil. Læs mere: http://econsultancy.com/us/forums/best-practice/seo-optimization-single-site-vs-multiple-feeder-micro-sites

Put er alt på et websted. Og få links fra andre (ikke hans) relaterede sider. Hvis du bryder dit indhold op, bryder du din SEO op. Jeg siger dette af erfaring.

arbejdet for dig: Charles Robertson | Ønsker du at kontakte os?