5 tip til optimering af e-handel til forbedring af konverteringsfrekvensen for din produktside

Forskellige kilder viser, at typen af ​​udgående links på et websted har en mindre effekt på dets placering (https://searchenginewatch.com/2016/11/02/guide-to-google-ranking-factors-part-9-outbound- links /).

Hvis vi antager, at dette er korrekt, kan vi sige, at sammenkædning til et relevant videnskabeligt papir, der er hostet på en anset videnskabelig presses websted, skaber en mindre placeringsbonus for dit eget websted.

Spørgsmålet er:

Er der forskel på at linke papiret direkte: https://www.nature.com/nrc/journal/v17/n7/full/nrc.2017.47.html

I modsætning til at linke via dets DOI, som omdirigerer til papiret: https://doi.org/10.1038/nrc.2017.47

(En digital objektidentifikator er en stabil URL-omdirigering).

  • 2 doi.org bruger "303 Se andre" omdirigeringer. Det kan påvirke, om du får SEO-kredit eller ej. Det ville være mere ligetil, hvis de brugte "301 permanente" omdirigeringer.
  • 1 303 ville helt sikkert være skadelig, hvis du omdirigerer fra en af ​​dine sider til den anden. I dette tilfælde får det akademiske websted ikke linkjuicen. Jeg tror dog ikke, det påvirker det websted, der linker ud. Der er bestemt ikke nok forskning i området ...

Til SEO-formål vil en af ​​dem være i orden.

  1. Crawlere vil stadig følge linket og trykke på den rigtige artikel, så du laver ikke noget ulovligt.

  2. Søgemaskineingeniører er uden tvivl opmærksom på DOI-standarden. Og fordi det primært bruges i den akademiske verden - og søgemaskiner som godt akademisk indhold - er det meget usandsynligt, at de straffer dig for at bruge det.

  3. Hvis dette var et kendt SEO-problem, ville du høre om det med det samme, og der ville være meget forskning om dette emne.

Bare sørg for, at din ankertekst er korrekt beskrivende.

arbejdet for dig: Charles Robertson | Ønsker du at kontakte os?