Backup Special: Gem dine data !!! Hvornår skal du sikkerhedskopiere, 3-2-1 sikkerhedskopier, Arch: 360TB, 13 milliarder år!

Jeg har bygget et websted, hvor folk kan indsende sikkerhedssårbarheder, der findes på websteder.

Jeg har nogle anmodninger (ikke mange dog) fra folk om at implementere et RSS-feed med bekræftede og offentliggjorte sager.

Jeg vil ikke implementere det, hvis ingen bruger det mere :-)

Så mit spørgsmål er: Bruger folk stadig RSS-feeds til at få deres oplysninger?

PS

Min målrettede offentlighed er:

 • pressen
 • sikkerhedsforskere

 • 15 Jeg er en stor bruger af RSS. Jeg kan godt lide at holde mig ajour med mange websteder, så det er den eneste bæredygtige løsning for mig. Det er kun Techcrunch, der siger, at det er dødt, men det meste af det, de siger, er affald - de siger det bare for at starte argumenter og få brugerdeltagelse (argumenter) på deres hjemmeside ;-) Plus RSS-feeds er meget nemme at implementere.
 • 3 Hvis du har haft anmodninger, er det tydeligt nogle mennesker gør stadig RSS-feeds. Spørgsmålet er, om der er nok brugere til at retfærdiggøre omkostningerne ved, at du aktiverer dette. Uden at vide størrelsen på webstedet, og hvor mange mennesker der har fremsat anmodningen, kan vi ikke rigtig svare.
 • 1 @ChrisF: Det skal være relativt let / billigt at implementere et RSS-feed, hvis deres sidearkitektur er veldesignet. For eksempel, hvis du bruger MVC, skal det være så simpelt som bare at oprette en RSS-visning til din nyhedshandling og tilføje en rute til den visning (med CakePHP er det super nemt, da den slags routing kan udføres automatisk baseret på anmodningens udvidelse, f.eks /news/index.html, /news/index.rss, /news/index.json, etc.). Det bør ikke tage mere end 15 minutter at gøre alt dette.
 • @ Lèsemajesté - faktisk. Teknologien er også vigtig.
 • 6 @techboy: nøjagtigt. Jeg læser over 200 artikler i feeds hver dag, og det er den eneste måde, jeg vil følge noget af det, jeg læser på - jeg ville bestemt ikke være i stand til at administrere en sådan volumen uden en feed-læser og per definition feeds. Intet feed = ingen læsning, ingen undtagelser.

En masse mennesker bruger muligvis twitter nu, men jeg bruger personligt begge dele og foretrækker stadig, hvordan rss eller atomfeeds tillader mig at se artiklen uden at skulle bekymre mig om, hvorvidt den forkortede URL i tweetet faktisk fører mig til det sted, hvor jeg håber, det går. Sikkerhedsforskere sætter pris på rss, da ikke alle kan se, hvem der abonnerer på dine feeds, hvilket jeg tror, ​​du kun får på twitter, hvis du gør din tidslinje privat.

Hvis du bruger Feedburner til at styre dine RSS / Atom-feeds, kan du konfigurere det til automatisk at sende en tweet til din tidslinje, hver gang du sender noget nyt til dit websted. En tweet med din nye artikeltitel og et goo.gl url forkortet link til dit websted bliver sendt. Hvis du kategoriserer dine indlæg, bliver de inkluderet i din tweet som hashtags.

Mange siger, at rss er død, men jeg har stadig flere rss-abonnenter end Twitter-tilhængere. Hvis du håber at syndikere dit webstedsindhold, bruges RSS og Atom stadig meget til dette formål.

Ja, mange mennesker bruger det. Jeg har et websted med omkring 40.000 daglige besøgende, og RSS-feedet har omkring 9.000 læsere.

Folk læser RSS (eller Atom) -feeds i Google Reader, henter data fra det for automatisk at sende dem til et andet websted, og du kan også bruge det til at skubbe beskeder til Facebook / Twitter. Eller som jeg bruger til noget feed, skal du føje det til Feedburner, så du dagligt kan få e-mail med dine feedvarer.

RSS-feed er også meget let at implementere. Normalt tager det ikke mere end 1 time at have et RSS-feed til dit eget tilpassede websted.

Jeg er også her via RSS (Hacker News). Jeg har ikke tid til at søge igennem hvert websted, jeg kan lide at holde øje med, derfor bruger jeg en nyhedslæser, der fortæller mig, når et websted opdateres. Jeg foretrækker det frem for e-mail, fordi det holder mine nyheder adskilt fra min mail. Tænk på det som en avis versus almindelig post. De fleste af de teknikere, jeg kender (jeg arbejder i et softwarefirma) og fotografvenner bruger også nyhedslæsere (f.eks. Feedly) for at holde øje med deres yndlingswebsteder. Ærligt kan folk dog stoppe med at spørge "Bruger nogen dette mere?"

 • 1 Think of it as a newspaper vs. regular mail De ender begge i min postkasse: P

Ja, folk bruger stadig RSS. Jeg bruger det tungt for at få kvalitet og regelmæssigt indhold hver dag. Faktisk så jeg linket til dette spørgsmål fra mit RSS-feed.

 • "Faktisk så jeg linket til dette spørgsmål fra mit RSS-feed." - Heh, også mig. RSS-feed af Hacker News (-:

Ikke sikker på, hvorfor folk tror, ​​at Twitter erstatter RSS-feeds. Ved hjælp af en læser kan du følge mange websteder og få en pæn liste eller underlister (efter emne) over de nye overskrifter uden at åbne de enkelte sider for hvert websted. Så ja "brug stadig" RSS. - Åh jeg ser dig lade masserne vælge for dig ...

Jeg har omkring 300 forskellige RSS-feeds i min læser med 17050 poster kombineret. De giver mig mulighed for at spore spiludgivelser, nyheder om Perl, nye sider på web-tegneserier og meget mere.

Endnu vigtigere: De minder mig om, når et websted, jeg kunne lide, for et halvt år tilbage, udgiver noget nyt. De får mig til at komme tilbage uden at skulle huske at gå tilbage der manuelt.

Jeg kender ikke nogen anden webteknologi, der kan gøre det.

 • Twitter kan sorta gøre dette, men langt færre sider understøtter dette, og langt færre browsere / apps understøtter twitter vs. RSS.
 • Twitter kan ikke rigtig gøre dette, fordi det kun er en stream. Jeg vil savne tingene. Min RSS-læser viser mig en pæn og kortfattet liste, der gør det nemt at fortælle dem, der får nyt indhold med et overblik.
 • 1 Og de fleste Twitter-konti er fulde af skrald, da folk måske deler uinteressante ting (se de fleste rockbånds Twitter-konti: de deler for det meste deres liv - Jeg er ligeglad med, om de var fulde i går - mens jeg kun er interesseret i "ægte " nyheder)

Jeg bruger RSS meget. Udover at få opdateringer fra foretrukne websteder og blogs abonnerede jeg også på RSS-feed af:

 • links gemt til læsning senere (pinboard.in)
 • populære links fra min Twitter-stream (tweetedtimes.com)
 • flere nyhedsbreve via e-mail (mmmmail.com)

På denne måde, når jeg har tid til at læse på nettet, skyder jeg bare reederapp.com ned i mit "læsecenter".

Jeg har også et websted og ser stadig folk fra tid til anden abonnere. Jeg bruger også google's feedburner og har den konfigureret til at sende til Twitter. Det ser ud til at fungere godt.

Selvom jeg ikke er en traditionel journalist, betragter nogle mig som presse. Jeg kan ikke tale for mine medforfattere, men jeg kan fortælle dig første hånd, at RSS er absolut uundværlig for mig. Jeg bruger den til at holde øje med nyhederne og holde styr på de sider, der er vigtigst for mig. Faktisk fandt jeg denne meget henvendelse via RSS.

Hvis det er let, siger jeg, gå til RSS-implementeringen og held og lykke.

Jeg fandt denne artikel via RSS (Hacker News). Jeg abonnerer på mange RSS-feeds og tjekker dem næsten hver dag. Jeg håber, det går ikke væk!

Jeg bruger Google Reader og har 10 hovedmapper, der hver har mange undermapper med forskellige RSS-feeds af interesse.

RSS-feeds kan også bruges som en "fattig mans" read-only API - så hvis min applikation vil forbruge en liste over de nyeste sikkerhedssårbarheder, der er blevet sendt, kunne jeg læse dit RSS (xml) -feed, behandle det efter behov og få vist det i min applikation uden at skulle gå i besværet med at bruge et HTML / DOM-bibliotek til at analysere dit websted og bekymre dig om at skulle opdatere logikken, hvis du nogensinde redesigner.

Dette er muligvis ikke en legitim brug af dine data, så det at give dem på denne måde, hvilket gør det lettere for applikationer at forbruge, er muligvis ikke det, du ønsker, eller du kan være mere åben over for det, og så se dette som en god måde at få noget trækkraft for dine data.

 • God pointe. This may not be a legitimate use of your data. Det ville ikke være et problem. Dataene er Creative Commons licenseret.
 • @PeeHaa - Jeg gættede det ville være som det blev sendt, men det er måske ikke for andre.

Der ser ud til at stadig være mange mennesker, der stadig bruger RSS-feeds, men RSS-feeds er virkelig et værktøj til slutbrugeren. Det giver grundlæggende brugere mulighed for at downloade dit indhold uden at skulle gå igennem besværet med at bruge dit websted. De kan bare læse dit feed for alt indhold, du sender på dit websted. Indholdet går direkte til dem uden behov for brugere at besøge dit websted igen. Det er også et godt værktøj for andre websteder til at stjæle dit indhold og genudgive det med lethed. De behøver ikke at gå igennem besværet med at se på dit websted for at klippe og indsætte dit indhold. Igen går det rigtigt for dem.

Fra en webmasters standpunkt ønsker du generelt, at folk kommer til dit websted. Du vil have folk, der sender sårbarheder til dit websted for at gøre dit websted mere succesfuldt. Implementering af RSS-feeds giver dig ikke noget af den fordel ud over potentielt meddelelsen om nyt indhold på dit websted. Disse brugere behøver dog stadig ikke at gå til dit websted for at se det. Hvis du planlægger at tjene penge fra folk, der ser på dit websted, er hvert RSS-feed et indtægtstab.

Jeg ser det, da mit websted er nyhedslæser. Gå til mit websted for at se mine nyheder. Google tager sig af resten. Hvis spørgsmålet er, om folk stadig bruger RSS, ja det gør de .. Men hvis spørgsmålet er, om dette giver dit websted nogen fordel, så gør det generelt ikke efter min mening. Jeg vil hellere folk gå direkte til min side.

 • without having to go through the trouble of actually using your website Jeg har tendens til at lave websteder, der ikke har problemer med at bruge;) Du har dog et punkt angående 'stjæling' af indhold. Oplysningerne på mit websted offentliggøres imidlertid under Creative Commons-licens, så det ville ikke være et problem.
 • Hvis du vil stjæle et webstedsindhold, er det let selv uden RSS. For mig: et websted, der ikke har et feed, er et websted, jeg ikke læser, selvom indholdet virkelig er interessant. Og i værste fald er der nogle værktøjer, der opretter RSS-feeds over dit websted, når der ikke er en (techpp.com/2009/04/27/…). Hvis indtægter er et problem, kan du placere annoncer i RSS-feedet.
 • Du kan udgive et RSS-feed, der kun indeholder resuméer / standfirsts af dine artikler, med et "læs mere" for læsere at klikke igennem til hovedartiklen på dit websted - så vinder alle;)

arbejdet for dig: Charles Robertson | Ønsker du at kontakte os?