Håndtering af fejl i PowerShell med Try..Catch..Finally

Er der en måde, vi kan kontrollere, om parkeret domæne modtager hits.

Vi har nogle parkerede domæner, som vi ikke bruger eller ikke videresendes til et andet domæne, kan vi kontrollere, om nogen kontrollerer et websted, der bruger dette domæne.

Lad os for eksempel sige, at vi har et domæneeksempel.org som primært domæne, som har et websted tilknyttet. men vi har et andet parkeret domæneeksempel.net, som netop er registreret med netværksløsningen, er der en måde, jeg kan vide, hvis nogen prøver at bruge dette example.net for at få adgang til hovedwebstedet?

  • Du bliver nødt til at spørge dit parkeringsselskab. De kan teknisk vide det, men hvis de virkelig gør det, og hvis de vil give dig disse data, er det helt op til dem.
  • @PatrickMevzek, jeg har allerede kontaktet netværksløsningen, men jeg er ikke sikker på, at de giver os detaljer, hvis de har det. På den anden side har jeg brugt alexa & SEMRush.com til at få en idé, da parkeret domæne normalt er meget lavt i trafik hjælper ikke meget
  • Jeg arbejder på en omdirigeringstjeneste, der tillader sporing af alternative domæner gennem dit websteds Google Analytics. Jeg skulle være i stand til at starte det inden for en måned eller to. Indtil da er den eneste måde at spore på, om tjenesten har intern sporing, du kan se, eller hvis du selv kan implementere omdirigeringer med Google Analytics UTM-parametre.

arbejdet for dig: Charles Robertson | Ønsker du at kontakte os?