After Effects CS6 3D Motion Tracking Tutorial

Jeg har et websted bygget ved hjælp af MEAN (Mongo Express Angular Nodejs) stack. Jeg brugte prerender.io til at gengive siderne til bots. Prerender-serveren kørte på AWS EC2, men der var problemer med prerender.io-serveren hver uge eller deromkring, således at serveren ville gå ned af en ukendt årsag. Og det tilføjede nogle omkostninger til mit projekt.For at slippe af med dette irriterende problem besluttede jeg at skrive min egen mini-prerender middleware i ekspressen. I middleware opfanger jeg trafikken fra bots, bygger html til den anmodede url og serverer den statiske html til bots med

response.send('<html>Well structured content with all title/head/meta tags</html>'). 

Denne html er ikke den nøjagtige replikering af mit websted, men har nok indhold og links til de andre relaterede sider.

Efter denne ændring er mit problem med den forudgående server blevet rettet (selvfølgelig). Hvis jeg googler på de nyligt tilføjede sider på mit websted, kan jeg se dem i resultatet. Imidlertid er brugerne, der besøger min hjemmeside, faldet med mere end 50% efter denne ændring. Når jeg besøger Googles webmasterværktøjer, virker alt sammen fint bortset fra få soft-404-fejl (ca. 180).

Jeg spekulerer på, hvad der kunne være gået galt. Er det sådan en dårlig idé at have sådan middleware til at sende html til bots?

  • "Denne html er ikke den nøjagtige replikering af mit websted" - Måske tror Googlebot, at du tilslører dig.

arbejdet for dig: Charles Robertson | Ønsker du at kontakte os?