Sådan installeres Cloudflare og fremskynder dit websted? Del 5

Jeg har arbejdet på mit første wordpress-websted for at forsøge at bevæge mig væk fra Wix. Jeg bruger siteground med cloudflare og har slået alle indstillingerne til (caching, cloudflare, billedoptimering osv.) I SG optimizer-appen.

Jeg forsøger at forbedre webstedets indlæsningstid: sweetsmilingsoul.com og har stødt på en meget lang ventetid i GTMetrix (over 2 sek.) Til den indledende sideindlæsning.

Er der nogen måde, jeg kan reducere dette på? Jeg forsøgte at slukke for SG Optimizer, men det forbedrede ikke ventetiden.

Serverside-aspektet af ting er kun en del af hastighedsligningen. Du skal også sørge for at optimere belastningen til frontbrugeren. Du kan se de fleste hastighedsproblemer med en Google Page Speed-test til dit websted.

Hovedproblemet er, at du har masser af gengivelsesblokerende ressourcer, der forsinker den faktiske indledende synlighed af siden for brugeren. Disse er generelt CSS- og js-scripts, der skal indlæses først, før alt andet kan vises. For at løse dette uden for meget brugerdefineret udvikling, vil du bruge et optimeringsplugin til WP, der pakker alle disse scripts i en fil. Jeg bruger personligt Autoptimze til at opnå dette hurtigt.

Dette plugin opretter også cachelagrede filer på dit websted, der i det væsentlige er statiske versioner af dit websted leveret til brugeren. Dette forbedrer belastningstiden betydeligt, men du skal sørge for at rydde cachen, når du foretager kritiske frontend-opdateringer.

arbejdet for dig: Charles Robertson | Ønsker du at kontakte os?

nyttige oplysninger