Fosmon 25-40 Mile Indoor Rabbit Ear TV Antenne Review

Vi er en pre-launch opstart med en LAMP-baseret applikation. Vi leder efter anbefalinger til hostingtjenester til vores kommende beta-lancering. Vores vigtigste krav:

  1. LAMP-understøttelse
  2. Evne til at planlægge / starte daglige / timelige serverinitierede batchjobs i forhold til vores databaser.
  3. Relativt smertefri skalerbarhed, når vi vokser - tilføj servere / databaser / båndbredde uden at skulle omorganisere alt eller forårsage større afbrydelser.
  4. Støtte til Wordpress

Markører vil blive værdsat.

  • ingen kan give en anbefaling ??

Det kan være en god idé at tjekke Media Temple. Deres DV-tjeneste skal have alt, hvad du har brug for, og er let skalerbar.

Afhængigt af hvad du lige ønsker at skalere ud, kan en skyudbyder som Rackspace eller Amazon også være et godt valg. Udbydere som disse giver dig mulighed for at skalere efter behov og tilbyde en hel del muligheder for både at skalere (yderligere servere) og skalere op (udvide din eksisterende server). Ud over at skalere serverinfrastrukturen har du muligheder for at skalere netværksinfrastrukturen så som båndbredde, firewalls og load balancers.

www.pagodabox.com er ikke lampe. De er en smuk sød apphostingsplatform. Let at skalere både databasen og applikationen. Hvad du vil være mest interesseret i er der database værktøj.

gå til http://www.pagodabox.com/videos og se videoen "Åbning af en databasetunnel".

arbejdet for dig: Charles Robertson | Ønsker du at kontakte os?