Jeg prøver at omdirigere et underdomæne til en undermappe, f.eks. forums.domain.com til www.domain.com/forums

Bemærk, at jeg startede fora i undermappeformat, men var bekymret for, at medlemmer fejlagtigt kunne forsøge at få adgang til fora ved hjælp af underdomæneformatet.

RewriteCond %{HTTP_HOST} ^(www\.)?forums\.domain\.com RewriteRule .* /forums [L] 

Fra det, jeg læste, skulle koderne ovenfor arbejde igennem .htaccess, men skal jeg stadig oprette en DNS A-post for at pege på serverens IP-adresse?

  • Det lykkes mig at få omdirigering til at fungere ved at tilføje en DNS A-post, men nu bliver url forums.domain.com. Hvordan kan jeg ændre min htaccess, så den bevarer webadressen som www.domain.com/forums?

Prøv dette:

Options +FollowSymLinks RewriteEngine on RewriteCond %{HTTP_HOST} !^(www)\. [NC] RewriteCond %{HTTP_HOST} ^(.*)\.domain\.com [NC] RewriteRule (.*) http://www.domain.com/%1 [R=301,L] 

Dette er generisk og omdirigerer alle underdomæner til en underkatalog. Hvis du kun har et underdomæne, som du vil omdirigere, kan du hardcode det ind.

  • @John: Jeg har søgt i flere måneder på, hvordan man gør det med succes. Indtil videre er dit kodestykke det eneste, der har fungeret på min WP-undermappe multisite-installation. Jeg tror, ​​det kan have noget at gøre med linjen "+ FollowSymLinks". Hvad jeg ville gøre var at tage xyz.domæne.com og omdirigere til domæne.com/**xyz**. Det fungerer med ovenstående kode. Men jeg vil gerne abc.domæne.com for at omdirigere til domæne.com/**xyz** også (dvs. to underdomæner, der peger på den samme undermappe). Hvordan gør jeg det nøjagtigt? På trods af min lægmands forsøg på at "reverse engineer" eller tilpasse din kode, forstår jeg ikke
  • Jeg har også prøvet flere versioner af, hvad du har, fra andre kilder dog uden held. Din var den eneste, der faktisk virkede for mig (i det mindste på MAMP.) Den eneste forskel, jeg kan se, er at du bruger %1 vs. $1. John, har du noget imod at forklare lidt om det? Tak!
  • @John Dette fungerer perfekt. Hvordan holder jeg underdomænet aktivt i stedet for mappen i url? Tak

Uden at skulle specificere et domæne under den omstændighed, at flere domæner peger på hjemmesidens rod eller en produktion .htaccess regler kan anvendes på:

RewriteCond %{HTTP_HOST} ^(.*)\.ANYdomain\.com [NC] 

arbejdet for dig: Charles Robertson | Ønsker du at kontakte os?