Sådan bruges Google Keyword Planner gratis på hindi i 2020 Google Keyword Planner

AdSense-kontoen til en af ​​mine klienter blev forbudt af Google, efter at have indgivet en anmodning om genovervejelse, ender den med en permanent deaktivering. Jeg undersøger nu de alternativer, han har, når det kommer til at placere tekstannoncer på hans hollandske hjemmeside. Hvilke andre virksomheder er derude, der tilbyder den samme (eller flere :) kapacitet som Googles tekstbaserede annoncer til hollandske websteder?

  • 1 Hvad er grunden til, at klienten blev forbudt? Det hjælper med at vide for os at være i stand til at hjælpe dig.
  • 1 Ugyldig klikaktivitet, han fik en advarsel i sin gmail, men da han ikke bruger gmail meget, gik han glip af denne advarsel. Jeg spurgte ham, om han faktisk klikkede på hans annoncer, og forbuddet var korrekt, og tilsyneladende prøvede venner at hjælpe ham med at tjene penge og klikkede for meget på annoncerne. Så forbuddet fra Google var retfærdigt, men det løser ikke hans problem nu. Jeg har allerede fortalt ham, at han ikke skal forvente, at Google ophæver forbuddet, men snarere ser efter alternativer, da jeg ikke kender nogen gode ... godt ... her er vi :)
  • 1 Jeg havde det samme excat-problem, hvor venner troede, de ville hjælpe, ved at klikke på annoncerne, og desværre er det umuligt for en at få google til at ophæve forbuddet. Det underlige er, at jeg slet ikke fik nogen advarsel.

En god metode til at finde svaret er: Brug det samme netværk som andre topwebsites i Holland (eller mange andre lande) bruger, bortset fra AdSense selvfølgelig:

  1. Gennemse de 100 bedste hollandske websteder og læg mærke til dem, der bruger tekst- og bannerannoncer
  2. Find virksomhederne bag deres annoncesalg
  3. Kontakt disse annonceplaceringsfirmaer og spørg, hvordan du kan tilmelde dig deres netværk

Google Ad Planner er et gratis sted at finde ud af, hvilke af de største sider i ethvert land

Hvis din klient har et websted med loyale besøgende og en fælles interesse, kan din klient prøve at sælge annonceplacering direkte til alle, der ønsker at promovere noget til disse besøgende.

Jeg tror, ​​at binlayer.com har tekstannoncer, hvis du ikke har noget imod et tysk firma. Deres pop op-annoncer kan være en god indtægtskilde, men Google-annoncer er bedre. Jeg er ikke særlig sikker på tekstannoncer, du har brug for for at bekræfte det selv.

arbejdet for dig: Charles Robertson | Ønsker du at kontakte os?

nyttige oplysninger