Sådan uploades til FTP i Firefox

jeg har example.com indbygget WordPress, SEO udført ved hjælp af YOAST, hvis du søger på "website.com" efter det på Bing eller Yahoo eller DuckDuckGo, så vises det øverst efterfulgt af example.com/page ... og det er hvad klienten ønsker.

Hjemmesiden eller destinationssiden kaldes "Profil".

Hvis du søger på Google, så example.com/page vises først, en del af grunden er, at den har meget mere indhold end hjemmesiden efterfulgt af example.com.

Klienten fortsætter med at spørge mig om det, jeg sagde til ham, lad det gå, du er heldig nok, at det vises på Google, men han insisterer fortsat på, at han vil sortere det, først på hjemmesiden, efterfulgt af hvilken som helst side.

Han fortsætter med at fortælle mig, at alle hans venner har websteder, og hvis du googler til dem, bliver de sorteret, først på hjemmesiden og så videre. Jeg tror, ​​at årsagen er, at hans venners hjemmesider slet ikke har SEO.

Hvad jeg kunne gøre, er at slukke for enhver form for SEO, så viser Google sit domæne først, eller jeg kunne slå indeksering fra for medierne i Yoast, så example.com/page vil ikke have nogen gearing over hjemmesiden, men en af ​​disse muligheder ville skade ham hårdt, selvom han ikke ved det, fordi han har mange billeder, så indeksering af medier er et kæmpe plus for ham.

Jeg kunne ændre titlen på startsiden fra "profil" til "startside", men jeg ved ikke, om det ville betyde noget for Google. Bemærk, at hele hjemmesiden er lavet af WordPress-sider, det er et statisk porteføljewebsted.

Er der en måde, enten ved hjælp af kode eller WordPress-plugin eller Yoast eller Google Webmaster Tool eller sitemap, for at få Google til at genkende, hvilken side der er startsiden og få det til at vise det først forhåbentlig?

 • Har din hjemmesides titel webstedsnavnet i sig? Er det bogstaveligt talt bare "Profil" eller er det "Profil - website.com" eller noget lignende?
 • @StephenOstermiller bogstaveligt talt "Profil" lacearchitects.com .... Vær opmærksom på, at pr. Klientinstruktioner kunne vi ikke gøre det som A wordpress-sidetitel, det er en streng lavet ved hjælp af divi-builder lavet til at ligne en titel
 • @StephenOstermiller skiftede nu for at se, om det gør nogen forskel, klienten insisterede på, at han ønskede, at det skulle kaldes profil, jeg sagde nej, men han lyttede ikke, ligesom de fleste klienter.
 • Når du beder om hjælp til dit websted, skal du ikke bruge scripts, der deaktiverer højreklik og se kilde. Det er meget sværere at hjælpe dig med dit websted, når du prøver at gøre det sværere at inspicere siden.
 • @StephenOstermiller undskyld, klienten beder også om det! det gør jeg aldrig. under alle omstændigheder har jeg deaktiveret det nu, vil aktivere det i morgen. du kan gøre hvad du vil

"Profil" er egentlig ikke et dårligt navn for hjemmesiden, men det er ikke komplet. Hjemmesiden kunne navngives som en af:

 • "Brandnavnprofil"
 • "Profil af brandnavn"
 • "eksempel.com-profil"
 • "Profil af eksempel.com"

Det er ikke kun titlen på hjemmesiden, der er vigtig. Siden skal have mærkenavnet anført i teksten på siden. De fleste sider har en sidefod med mærkenavnet. Lige nu bruger du ikke brandnavnet eller domænenavnet nogen steder på siden. Jeg vil foreslå at tilføje tekst til sidefoden:

Ophavsret 2018 mærke

Brandnavnet skal også bruges som alt-tag på logoet. Dit logo har i øjeblikket alt=''.

Brand Name 

Når først brandnavnet faktisk er brugt på siden, vil Google indse, at siden er relevant for brandrelaterede forespørgsler.

Dit forslag om at bruge "hjem" snarere end "profil" vil ikke gøre meget forskel. Teksten til mærkenavnet og domænenavnet er masser af signal til Google.

 • Mange tak, jeg prøver dine forslag og fortæller dig det
 • Stephen, kan jeg spørge dig det, tror du bruger Copyright 2018 Brand Name kan hjælpe med at rangere efter mærke, hvis du har et aktivt varemærke, eller det snarere er et plus-nøgleord, der gør siden mere relevant for det nøgleord?
 • Jeg ville ikke lægge et ekstra nøgleord ind i din copyrighterklæring. Hvis du vil rangere efter et nøgleord, er det fornuftigt at bruge det på din side, men sandsynligvis ikke i copyright-erklæringen. Der er masser af andre almindelige steder, der kan optimeres til forskellige nøgleord: taglines, overskrifter, links, afsnit. Det vigtige er, at du bruger sætninger, der gør det muligt for Google at vide, hvad din side handler om uden at gentage dig selv på måder, der virker tvungne eller akavede.

arbejdet for dig: Charles Robertson | Ønsker du at kontakte os?