Ung dame med ingen bukser udfører feltnøglethedstest - Police Dash-cam viral video

Min side var blevet hacket. Jeg fandt sårbarheden, fikserede den og fjernede shell-scripts. Men hackeren havde uploadet tusinder af websider på min webserver. Efter at jeg fjernede disse sider, fik jeg over 4.000 sider "Ikke fundet" på mit websted (alle linket fra et eksternt gratis domæne og vært, som fjernes nu). Også hundreder af nøgleord var blevet føjet til mit websted. Efter 3 uger kan jeg stadig se nøgleord fra fjernede sider i mine Google Webmasterværktøjer.

Jeg havde 1. resultat på Google Søgning efter bestemte søgeord, men nu er jeg på 3. side for de samme søgeord. 50% af min trafik var fra Google, som nu er reduceret til 6%.

Hvordan kan jeg løse både disse "Ikke fundet" -sidesproblemer og nye ubrugelige søgeord? Og vil det være nok til at få mig tilbage på det første resultat på Google?

P.S:

  • Både sårbarhed og uploadede filer fjernes bestemt.
  • Mit websted er ikke inficeret, kontrolleret på Google Webmaster og et par andre sikkerhedsværktøjer til web-scanning.
  • Alle filer var blevet uploadet i et bibliotek, så jeg fik noget lignende example.com/hacked/page1.html og example.com/hacked/webpage2.html.

  • efter over 2 uger IKKE FUNDET problem er ikke løst. Jeg kom ikke til de øverste resultater for mine vigtigste nøgleord igen. men nøgleord fra fjernede sider findes ikke længere på "Googles webmaster-søgeordsside". Er der noget andet, jeg skal gøre (sider er blokeret af robot.txt)?

Ifølge denne side: http://support.google.com/webmasters/bin/answer.py?hl=da&answer=59819

Skal jeg foretage ændringer i det indhold, jeg vil fjerne fra Google?

Hvis du ønsker at fjerne dit indhold ved hjælp af værktøjet til fjernelse af URL-adresser i vores Google Webmasterværktøjer, skal du først opfylde nedenstående kriterier.

For at fjerne en side eller et billede skal du gøre et af følgende:

  • Sørg for, at indholdet ikke længere er live på nettet. Anmodninger om siden skal returnere en HTTP 404 (ikke fundet) eller 410-statuskode.
  • Bloker indholdet ved hjælp af en robots.txt-fil.
  • Bloker indholdet ved hjælp af et meta noindex-tag.

For at fjerne et bibliotek og dets indhold eller hele dit websted skal du sikre dig, at de sider, du vil fjerne, er blevet blokeret ved hjælp af en robots.txt-fil. Det er ikke nok at returnere en 404, fordi det er muligt for en mappe at returnere en 404-statuskode, men stadig serverer filer under den. Brug af robots.txt til at blokere en mappe sikrer, at alle dens børn også er tilladt.

Anmod om, at SPAM-siderne fjernes fra Googles indeks ved hjælp af webmasterværktøjer og returnerer 410 Borte status for siderne snarere end en 404s.

Google får beskeden om, at det dårlige indhold er væk, men det vil tage et stykke tid, før det hele kommer sammen igen.

arbejdet for dig: Charles Robertson | Ønsker du at kontakte os?