Hvordan man kommer fra Fuimicino lufthavn til Rom centrum med pålidelig taxiservice

Jeg har en delt Windows-hosting, hvor jeg har implementeret min WordPress-blog. Nu for at opnå min sidehastighed forsøger jeg at cache få ressourcer ved hjælp af W3C Total Cache

Mens jeg prøver at aktivere pluginet, får jeg følgende fejl:

E: \ inetpub \ vhosts \ subhendu.info \ httpdocs \ blog / wp-content / dbcache kunne ikke oprettes, kør venligst følgende kommando: chmod 777 E: \ inetpub \ vhosts \ subhendu.info \ httpdocs \ blog / wp-content prøv derefter igen

Jeg forsøgte at oprette få mapper ved hjælp af FTP, men indså, at det ikke vil være til nogen nytte, da cachefiler heller ikke kan placeres dynamisk.

Jeg prøvede at ændre chmod til 777 ved hjælp af FileZilla, men fik fejlen: 500 'SITE CHMOD 777 wp-content': kommando ikke forstået hovedsagelig fordi dette er en windows hosting. Igen behøver jeg ikke shell adgang til min server, jeg skal alt ved hjælp af FTP.

Hvis der ikke er nogen anden måde, og jeg er nødt til at bede min hostingudbyder om support, hvad skal jeg så bede ham om? Har han brug for at give RW-tilladelse til specifikke brugere?

  • Jeg slettede mit andet svar, fordi jeg ikke havde læst dit spørgsmål omhyggeligt. Har din delte hosting et kontrolpanel? De fleste kontrolpaneler giver dig mulighed for at ændre filtilladelser.
  • @paulmorriss, ja de har Parallels Plesk Panel
  • @ paulmorriss, tak. Jeg er i stand til at ændre biblioteksindstillingerne ved hjælp af ControlPanel
  • Jeg gjorde det til et svar, hvis det var nyttigt for andre mennesker.
  • @ paulmorriss, hvis du kan tilføje de komplette detaljer til dit svar til ændring af tilladelse ved hjælp af Plesk: Websites & Domains> File Manager> Folder Name> Klik på Lås-symbolet. Jeg har også omtalt mit spørgsmål til Plesk

De fleste delte hostingudbydere har et kontrolpanel. De fleste kontrolpaneler giver dig mulighed for at ændre filtilladelser gennem en slags filhåndtering. Windows bruger en anden måde at udføre tilladelser til Unix-servere på, så det kan være nødvendigt at du giver læse- / skrivetilladelse til en bruger kaldet IUSR_maskinnavn for at Wordpress fungerer korrekt.

For Plesk er det: Websites & Domains> File Manager> Folder Name> Klik på låsesymbolet

arbejdet for dig: Charles Robertson | Ønsker du at kontakte os?