Amike - Personlig porteføljeskabelon

Jeg evaluerer i øjeblikket Joomla til brug ved genopbygningen af ​​vores virksomhedswebsted.

En af de funktioner, vores design har, er plads til det, vi har kaldt widgets.

Disse widgets inkluderer almindelige for hver side, kontakt os-bokse, sektionsnavigation, der alle virker ret lette at implementere.

De andre widgets vil vi fremhæve specifikke sider på webstedet, der er relevante for den, du er på, og er derfor forskellige for hver artikel. Vi har kaldt disse link-widgets, og disse er et ret almindeligt sted på mange websteder.

Jeg er ærligt lidt tabt af, hvordan man gør dette med Joomla.

Fra et CMS-perspektiv vil jeg gerne give brugerne mulighed for bare at vælge hvilke tre linkwidgets, de vil have, når de redigerer artiklen, og også har en eller anden måde at oprette widgets i CMS.

Redigering af linkwidgeten gør det muligt at indstille en titel, en smule tekst og vælge den side, som den linker til.

Vil jeg være i stand til at gøre dette med Joomla, og hvis jeg kan groft, hvordan skal jeg gøre det?

  • Så frontendbrugerne skal kunne vælge 3 widgets fra en liste? Jeg får ikke ideen om at 'redigere linkwidgeten'.

Joomla bruger moduler

Først og fremmest bruger Joomla ikke widgets, de bruger moduler, eller i det mindste er det, hvad de kalder dem. Joomla understøtter som standard ikke redigering af brugerdefinerede moduler i frontenden, og en simpel skabelonredigering fungerer ikke, da den er langt mere kompleks end især i de senere versioner.

Joomla-komponent og plugins

Jeg plugin, jeg brugte, da Joomla for nogle år tilbage blev kaldt Front End Editor, desværre er det ikke blevet opdateret i nogen tid nu og understøtter kun version 1.5, som er meget forældet, da vi har linkene 2.5 og 3+ som standard. Selvom jeg ikke har fundet noget mere opdateret, skal du være i stand til at redigere Front End Editor og få den til at fungere i senere versioner, da den blev frigivet under en GPLv2-licens, kan du sende den igen og hjælpe andre bagefter, hvis du også vil .

arbejdet for dig: Charles Robertson | Ønsker du at kontakte os?