Bronze Cowboys unikke måde at sprede latter 111 på

Jeg har et lille websted om et kommercielt produkt med en beskrivelse og vejledning. For 2 dage siden var den på 11. plads i Googles søgeresultater uden nogen form for SEO-optimering fra min side. I dag er den væk. Helt væk - ikke engang i de første 200 resultater. Det er stadig meget højt i bing.com og duckduckgo.com. Webstedet er meget om emnet. Det hostes under domæne Keyword.com, og det handler om kommercielt produkt, der adresserer søgeordet. Hvordan kan jeg vide, hvad der skete?

  • Panda havde meget forandring i løbet af februar. Du kan få forsinket effekt
  • Hvor længe har det været i position 2?
  • Det har været i position 11-15 (anden side med resutls) i over en måned. Og pludselig er det ingen steder.
  • søg efter "site: domain.com" og / eller se på dit websted i Google Webmasterværktøjer for at sikre dig, at dit websted ikke er blevet indekseret.
  • @joshuahedlund Jeg gjorde - "SearchPhrase.com" (mit domæne) giver mig 1. plads i google, men "Search Phrase" alene giver ikke mit websted.

Hvis du ikke har foretaget nogen SEO eller har mange links til dit websted, er dens position i søgeresultaterne meget ustabile og kan ændre sig massivt hver gang Google foretager en lille ændring i sin algoritme. Jeg tror, ​​at Google for nylig rullede ud en anden opdatering af sin "Panda" -algoritme for at fremme indhold af højere kvalitet, så måske blev du ramt af det.

Jeg vil foreslå at prøve at få nogle flere links til dit websted og sørge for, at din <title> og

tags indeholder dit nøgleord et eller andet sted. Se også: Hvad er de bedste måder at øge et websteds position på Google?

Du kan ikke vide "hvad der skete" virkelig. Det kan være algoritmeskift, som DisgruntledGoat allerede skrev, det måske bare Bad Day, hvor flere konkurrenter dukkede op.

Du kan navngive dit websted, måske vil nogle SEO-guruer finde åbenbar svaghed i det. Men almindelig regel med placering af søgemaskinens output er "Nogle gange sker der affald"

En anden grund til, at dette kan være sket, er, at du mistede et link (eller links) fra et andet websted (eller sider), der var værdifulde.

arbejdet for dig: Charles Robertson | Ønsker du at kontakte os?