Sådan konfigureres Yoast SEO Generelle indstillinger: Fanen Webmasterværktøjer | Yoast SEO til WordPress

Så vidt jeg forstår, skal du have en enkelt URL til at få adgang til en given side på et websted for at forhindre dobbeltproblemer. Med dette i tankerne har jeg konfigureret IIS7 Rewrite for at pege mine venlige webadresser til mine .aspx-sider. f.eks. /category/widgets/ har en omskrive til /category.aspx?id=widgets

Skal jeg tillade, at en af ​​disse URL'er løser min webside, eller skal jeg også 301 omdirigere /category.aspx?id=widgets til /category/widgets/ så der kun er en enkelt URL, der løser siden?

  • Hvad er en 301 rewrite? Hvis du omskriver URL'en, skal den ikke sende et 301-omdirigeringssvar. Omskrivningen skal ske internt, hvor klienten blot modtager en 200 OK svar med indholdet.
  • Ja du har ret. Jeg har redigeret spørgsmålet i overensstemmelse hermed.
  • Tak for at rette op på det. Jeg var bare bekymret for, at du muligvis opretter en omdirigeringssløjfe, hvis du har to 301 omdirigeringer, der peger på hinanden.

Ja, du skal 301 omdirigere /category.aspx?id=widgets til / category / widgets / så der kun er en enkelt URL, der løser siden.

Sørg for, at du ikke ved et uheld opretter en omdirigeringssløjfe.

Den alternative måde er at bruge rel = "canonical" metatagget i din kode, men da du bruger IIS7, skal omdirigering være enklere at implementere.

  • Som et alternativ til 301-omdirigering, ville jeg hellere returnere et 404-svar til /category.aspx?id=widgets?
  • Nej - dine originale sider kan have links, der peger på dem. At returnere en 404 vil medføre, at ethvert omdømme, der er bygget op, går tabt. Giv omdømmet med ved at omdirigere med en 301.

arbejdet for dig: Charles Robertson | Ønsker du at kontakte os?

nyttige oplysninger