Sådan indstilles standard e-mail-program i Windows 7

Jeg er en webdesigner, og jeg er vant til at indsamle kodestykker, jeg finder på Internettet. jeg fandt snippely som en stor uddrag-app, men den har ikke eksport- eller importfunktioner, når jeg skal til en anden arbejdsstation.

Enhver hjælp værdsættes tak på forhånd.

Jeg bruger Opera-browseren, som har en indbygget facilitet til uddrag (eller noter, som de kaldes), og disse kan synkroniseres til enhver computer, du har Opera.

Mit svar er et forslag til værktøj, som nogle måske synes er for vidtgående, men det kan være den bedste løsning, hvis det er nyttigt for dig og tjener også et par andre behov.

Jeg kan godt lide at bruge EverNote til ting som dette.

Det har en meget god webklient og kompilerede apps til pc, Mac, iPhone og Android. Så den tekst, du indsamler, vil sandsynligvis være tilgængelig, uanset hvor du er.

EverNote optager også lyd, billeder og rig tekst. Det er et godt værktøj til notering, og det er gratis for konti, der uploader mindre end 40 MB pr. Måned med data. Betalte konti får mere kapacitet og SSL, nogle samarbejdsfunktioner og mere.

En pastebin er en webapplikation, der giver brugerne mulighed for at uploade tekstuddrag, normalt eksempler på kildekode, til offentlig visning.

Du kan vælge en fra denne liste over pastebin-apps, der har brug for en tilmelding, så du kan spore dine indlæg. Disse apps kræver normalt ikke en tilmelding, og de genererer en tilfældig URL til dit uddrag, som du kan bruge og dele.

Lifehacker's Texter er den eneste enkeltstående, jeg kender til. Det er gratis, open source og let at bruge.

Også, hvis du har en baggrund i programmering, kan AutoHotkey muligvis være en levedygtig mulighed. Texter har en GUI, så det er sandsynligvis dit bedste valg.

Personligt bruger jeg vim til kodning, så jeg bruger en kombination af snipMate og sparkup til at skrive kode. Jeg brugte Textmate, når jeg havde en Mac, men da jeg gik til Windows, brugte jeg E Text Editor lidt. Det er en funktion til funktionsport af Textmate til Windows, og hvis du elsker Textmate, er du lige hjemme.

Men siden jeg har opdaget vim- og sparkup / zen-kodning, har jeg ikke haft meget lidt brug af uddrag længere. Det er så meget mere effektivt at bruge disse i stedet for uddrag. Sparkup er kun til vim, men zen-kodning er tilgængelig for stort set enhver editor under solen.

arbejdet for dig: Charles Robertson | Ønsker du at kontakte os?