Struggles of Playing Classic [2] - WoW Machinima

Jeg troede Yahoo! for et år eller mere siden bruger en anden søgemaskine til resultater og bruger ikke længere deres egen Slurp-bot. Dog et par af de websteder, jeg administrerer Yahoo! Slurp fortsætter med at gennemgå sider og ser ud til at ignorere den vækte statuskode, når den returneres (da den stadig kommer tilbage).

Er der nogen grund til, at jeg ikke vil blokere Yahoo! Slurp via robots.txt eller via IP (da det i nogle tilfælde har tendens til at ignorere robots.txt)?

Jeg har bekræftet, at når boten rammer, er den fra Yahoo! IP'er, så jeg mener, at dette er en legitim forekomst af bot.

Er Yahoo Search det samme som Bing Search nu? er et relateret spørgsmål, men jeg tror ikke, det svarer fuldstændigt, om man skal tilføje et ny blok af bot.

Jeg ville ønske, at jeg kunne finde den artikel, jeg læste for 3 måneder siden. Den korte version er imidlertid, at Yahoo bruger Bings indeks (helt) og algoritme (for det meste). Yahoo gennemsøger stadig med deres egen bot for at foretage små ændringer i søgeresultaterne og til andre projekter.

Kort sagt kan forbud mod boten slippe dig helt ud af Yahoo SERP'erne (men ville ikke have nogen effekt på Bing).

OPDATERING: Denne tråd på webmasterworld har nogle interessante indlæg.

  • Tak. Jeg havde set tråden på Webmaster World, men stoppede, da alt hvad jeg var, var brugeragentoplysninger. Baseret på dit svar foretog jeg nogle søgninger og fandt gordonchoi.com/…, som sikkerhedskopierer det, du har sagt ovenfor.

arbejdet for dig: Charles Robertson | Ønsker du at kontakte os?

nyttige oplysninger