Donald Trump * ønsker faktisk, at hans ansigt føjes til Mount Rushmore

Jeg har flere sider om det samme emne, men stadig konkurrencedygtige over for hinanden. Jeg vil gerne placere krydslinks på disse websteder i tekst, så de ikke er synlige / "klikbare" men stadig kan indekseres af søgemaskiner. Hvad er den bedste måde at gøre det på? dvs. hvilken slags HTML / CSS-magi, der skal anvendes?

Så vidt jeg forstår, er dette en "White Hat SEO" -teknik og vil bidrage til at øge relevansen af ​​webstederne.

  • Du kan linke til andre websteder i dit sitemap, måske hjælpe.

Jeg vil fraråde at gøre det. Søgemaskiner bliver bedre og bedre til at opdage sådanne tricks. Uanset hvad du gør, vil søgemaskiner nogle dage bemærke det. Det er det ikke værd, og det er bestemt ikke "hvid hat".

Fra http://www.google.com/support/webmasters/bin/answer.py?answer=35769 (min fremhævelse):

  • Lav sider primært til brugere, ikke til søgemaskiner. Bedrag ikke dine brugere eller præsentere andet indhold for søgemaskiner, end du viser for brugerne, hvilket ofte kaldes "tilsløring".

  • Undgå tricks beregnet til at forbedre placeringen af ​​søgemaskiner. En god tommelfingerregel er, om du har lyst til at forklare, hvad du har gjort på et websted, der konkurrerer med dig. En anden nyttig test er at spørge: "Hjælper dette mine brugere? Ville jeg gøre dette, hvis søgemaskinerne ikke eksisterede?

  • 3 Ja, som forklaret i spørgsmålet, er dette en sort hat og bør ikke gøres, punktum.
  • .... gør bare hvad som helst for at gøre linkene offentlige og offentligt tilgængelige?

arbejdet for dig: Charles Robertson | Ønsker du at kontakte os?