Hvad gør et SEO-agentur i Sydney faktisk

Jeg prøver at lave nogle SEO-aktiviteter til min hjemmeside www.giftyourhubby.com

Da jeg kiggede på google søgekonsol. Jeg fandt, at webstedet ikke er indekseret.

Men jeg kunne liste webstedet i google-søgning.

Hvad er årsagen til det samme?

PS: Jeg har for nylig indsendt sitemap og det er stadig indekseret og det er kun 50% indekseret

  • Google Search Console er notorisk langsom, og nogle metrics begynder ikke at afspejle virkeligheden så længe som en måned. Så hvis det hele er nyt, og det lyder som om det er, skal du ikke gå i panik. Det hele vil ordne sig i tide. Vær tålmodig.
  • Sørg for, at du tilføjer alle mulige egenskaber, bare i tilfælde af at Google og du er enige. Tilføj HTTP www og ikke-www samt HTTPS www og ikke-www. Kontroller alle disse. Hvis der ikke skulle være noget i målingerne, skal du ikke bekymre dig om, at du ikke ser noget. Imidlertid indekserer Google nogle gange et websted på en måde og ikke en anden. Tilføjelse af egenskaberne giver dig mulighed for at vide dette. Skål !!
  • BTW- Du vil kun have www eller ikke-www. Hvis dit websted er tilgængeligt via begge, indekserer Google sandsynligvis den, du ikke har en ejendomskonfiguration til. ;-) Du skal omdirigere den ene til den anden, når du har besluttet, hvilken du vil have. Derefter vises indeksering for den pågældende ejendom.

Ethvert nummer, det giver dig, er upræcist. Dette er meget af design! Søgekonsollen har ofte 'fuzzed' numre og opdateres ikke med det samme. Der er 2-3 dages forsinkelse på ting som søgeanalyser.

Brug den kun til vejledning. I dette tilfælde, når det står, at du har fået nogle sider indekseret, kan du i det mindste være sikker på, at det er indekseret noget. Men bare fordi der står '0' betyder det ikke, at det ikke har indekseret noget i de sidste par dage.

  • Indeksstatus er altid meget nøjagtig. Det tager bare et stykke tid for Google at indsamle metrics for nye websteder og nye ejendomme. Det kan tage cirka en måned. Derefter skal indeksstatus være stedet. Opdateres dagligt.

Efter min erfaring rapporterer 'Indeksstatus' forholdsvis nøjagtige tal. Især når man tager i betragtning, at en 'site: www.giftyourhubby.com' forespørgsel på Google også returnerer nul resultater, vil jeg sige, at vi kan være temmelig sikre på, at dit websted faktisk ikke er indekseret i øjeblikket.

Har du modtaget nogen beskeder fra Google, der angiver en årsag til dette? Når jeg gennemsøger / analyserer dit websted, viser det ikke nogen røde flag med hensyn til ikke-indekseret (meta noindex, robots.txt, alt for underlige tekniske opsætnings ting osv.).

Har du måske brugt en anden opsætning (for eksempel https eller uden www) tidligere? Eller er der nogen grund til at antage, at dette domæne for nylig har fået en alvorlig Google-straf?

  • Men hvis du fjerner www its works 'site: giftyourhubby.com'
  • Det ser ud til, at både giftyourhubby.com og www.giftyourhubby.com kan nås, men kun www tilføjes til webmaster central. Når du omdirigerer ikke-www til www eller omvendt, viser indeksstatus det rigtige nummer (og nogle andre SEO-problemer løses).

arbejdet for dig: Charles Robertson | Ønsker du at kontakte os?

nyttige oplysninger