DIY keratin hårbehandling derhjemme | Ingen kemikalier | 100% naturlig hjemmemedicin til glat og skinnende hår | Asvi

Jeg er i færd med at oprette et nyt websted til min web- og grafiske designvirksomhed.

Jeg planlægger en startside, der bruger et meget minimalistisk design: Den indeholder en stor H1-titel, en simpel "Grafisk og webdesign" -undertitel og en navigationsmenu. Bortset fra at det hele vil sidde på en dejlig animeret baggrund. Æstetisk ser det hele godt ud. Jeg opretter solide titel-, søgeords- og beskrivelse-metatags - men jeg er bekymret for, at manglen på blokke med synlig beskrivende tekst vil skade min SEO.

Er dette tilfældet?

  • Du siger, det er en "destinationsside", men det er ikke et SEO-koncept. Besøgende fra søgning lander på sider om, hvad de søgte efter. En side uden indhold vil ikke have noget at rangere for. Du kan oprette destinationssider som dette til reklamer, men ikke til SEO.
  • Thaks Stephen. Ja, du har ret. Jeg fik mine vilkår forkert. Jeg talte om hjemmesiden.
  • Jeg antager, at titlen på din startside inkluderer dit brandnavn? I så fald er rangering efter dit brandnavn hovedopgaven på hjemmesiden. Lille indhold betyder ikke noget for det.
  • Ja, titlen vil være varemærket med en

    undertitel indeholdende en meget kort / kortfattet beskrivelse. f.eks. "Grafik og webdesign". Men når jeg begynder at indse, vil det være meget vanskeligt at få en simpel side som denne rangeret rimeligt godt, når folk rent faktisk søger efter "grafik og webdesign".

  • Det er sådan et meget konkurrencepræget udtryk, at du alligevel ikke rangerer efter det. Du kan have flere sider og målrette mod forskellige ting. For eksempel har du muligvis en " grafisk og webdesign-side for at tiltrække lokale virksomheder.

Hvis din side ikke optimeres godt med passende tekst, så skader den ikke på en dårlig måde.

Men det kan være svært for dig at få den ønskede placering.

Så hvis du er seriøs omkring placeringen, vil jeg sige have en god webstedsstruktur med passende indhold (tekst, billeder, videoer osv.).

  • Tak. Mine undersider vil have masser af indhold, så jeg forstår, at de bliver afhentet af søgemaskinerne. Men jeg vil gerne have, at besøgende skal gå ind på min hjemmeside via hjemmesiden og navigere derfra. Men jeg er ikke sikker på, hvad der kan gøres ved det, da siderne med størstedelen af ​​indholdet vil placere sig højere end hjemmesiden, uanset hvad jeg gør, hvis jeg forstår korrekt?
  • 1 Ja, en side med rigt indhold vil rangere bedre end en simpel side (startside eller andet). Hvis du ønsker, at din trafik skal komme via hjemmesiden, bør du overveje at have rigt indhold der. Bemærk også, at hvis dine indre sider måske har mere vægt, hvilket vil være nyttigt for kunden, er der ingen mening med at prøve at få trafik på hjemmesiden og sende til indre sider. Alt hvad jeg kan sige er at have en god webstedsstruktur. Og hvis din startside er generisk, så rolig, det skal være fint, og du kan fokusere på indre sider.

Hvad er din startside til? Hvis det findes til SEO, har du brug for en anden tilgang. Hvis det findes som en måde at vise noget arbejde ud til folk, der bevidst kom for at tjekke din virksomhed, er SEO muligvis ikke den mest relevante vare.

SEO = betyder = betyder noget - men din startside behøver ikke nødvendigvis at være den side, der kommer op - det kan være en "Om" -side eller et andet sted, hvor en tekstintroduktion til din virksomhed med passende udtryk vises.

De fleste anbefaler at bruge hjemmesiden som en måde at orientere dine besøgende på. Velkommen dine besøgende. Forklar, hvad hjemmesiden handler om. Påpeg, hvordan man kommer rundt (naviger på webstedet). Har tekstlige links til andre sider på dit websted. Gør hvad du kan for at give det, dit målmarked leder efter. Prøv at holde dem på dit websted uden at klikke væk. Første indtryk er vigtigt!

Det anbefales, at en side indeholder mindst 300 ord, der skal tages alvorligt. Jo mere jo bedre når det kommer til indhold.

arbejdet for dig: Charles Robertson | Ønsker du at kontakte os?