Warframe-opdatering 13.8.0: ynglepladser

Jeg forsøgte at segmentere mine brugere på baggrund af sessionens varighed, der ligger under 1 minut, og da jeg brugte et filter med sessionens varighed mindre end lig med 1, blev det indstillet til sessionens varighed mindre end 1 sekund.

Der bemærkede jeg, at et stort sæt af mine brugere og sessioner ligger i dette segment. Hvad kunne forklare dette scenarie?

  • Mindre end et sekund er generelt en bot eller hopper. Begivenhedssporing kan også resultere i en varighed på 1 sekund eller mindre.
  • @dan Jeg tjekkede for bots ved at anvende dette filter Count of Visits = 1 && Visit Duration = 0 && Source exactly matches (direct) && Page Depth ≤ 1 && Gender does not match regex = male|female der henvises til fra parsnip.io/blog/detecting-bot-behavior-google-analytics, og det viser, at bots alene ikke er årsagen.
  • Som jeg antydede, er der flere muligheder, som vil variere mellem websteder. Bots er bestemt en mulighed; som det link, du henviser til, kan deres varighed være nul, men de adskiller sig med hensyn til sofistikering, og mange efterligner nu browsere siden artiklen blev skrevet for fire år siden. Bounces er bestemt et andet, ligesom begivenheder, der kan udløses ... Der er virkelig ingen måde for os at kunne fortælle dig, hvorfor du ser dette, da vi ikke ved noget mere om dit websted (f.eks. Er det engagerende brugere, er der masser af indgående links fra ikke-relaterede sider osv ...).
  • Oprindeligt stillede du et generelt spørgsmål, der kunne gælde for andre websteder og muligvis nyttige for fremtidige besøgende. Din redigering påvirker dog eksisterende svar og gør den for specifik til kun dit websted, der betragtes som uden for emnet her. Igen er der virkelig ingen måde for os at vide uden at vide lidt mere om dit websted. Du bliver nødt til at bruge lidt tid på at analysere dine serverlogfiler for at finde ud af kilderne.

Dette er faktisk ret almindeligt på websteder med en højere afvisningsprocent og lave sider pr. Session i betragtning af, hvordan Google som standard beregner tid. Her er en mere detaljeret forklaring (og det link inkluderer løsninger):

når en person besøger din side, vil Google Analytics slippe en tidsstemplet cookie. Når den samme person besøger en anden side på dit websted (eller opdateres), sammenligner Google Analytics tidsstemplet i cookien med realtid og baserer besøgets varighed på den første side på forskellen mellem de to.

Hvis du har en høj afvisningsprocent, hvor de fleste af dine besøgende forlader efter at have været på kun en side på dit websted, er der intet andet datapunkt for Google Analytics til at beregne varigheden og vil som standard indstille besøgsvarigheden til 0 sekunder. Det betyder, at hvis nogen forbliver på din side i timevis eller dage endda (de kan lade fanen med dit websted være åben), registreres det stadig som 0 sekunder, hvis de ikke besøger en anden side.

  • Ja, jeg forstår bekymringen, men scenariet er ikke nøjagtigt sådan. Dette er fra en platform, der genererer mere end 1 million sessioner om måneden med gns. sider pr. session = 7,3 og afvisningsprocent på 40%. Hvad er dine tanker @Matthew Edgar

arbejdet for dig: Charles Robertson | Ønsker du at kontakte os?