Jeg har brug for et råd angående isAccessibleForFree og tilsløring. Jeg kører et abonnementsbaseret nyhedswebsted, der har standard gratis at se teaser (kort beskrivelse) og den fulde artikel.

Når brugeren kommer til webstedet, ved serveren, at dette er en logget bruger (med abonnement) eller gratis at se bruger og baseret på dette gengiver det andet indhold.

Ikke-logget ind side har kun teaseren, og selvfølgelig har den loggede side det fulde indhold af artiklen. Med dette mener jeg, at hvis brugeren klikker på kilde, vil han se den passende bit.

Ved at læse Googles vejledning (Abonnement og paywalled indhold) blev jeg forvirret.

Betyder dette, at uanset om brugeren er logget ind eller ikke, skal serveren sende den fulde artikel, der skjuler indhold, hvis brugeren ikke er logget ind bare via CSS?? Hvilket selvfølgelig er helt usikkert og hackbart.

Betyder dette, at uanset om brugeren er logget ind eller ikke, skal serveren sende den fulde artikel, der skjuler indhold, hvis brugeren ikke er logget ind bare via CSS?

Nej, i det mindste er det ikke det, jeg tager fra det sammenkædede dokument. Ingen CSS "skjult" er involveret.

Du leverer kun det "fulde (betalingsvæggede) indhold" til godkendte / abonnerede brugere og verificerede Googlebots (hvis du vil have Googlebot til at indeksere det betalte vægindhold). (Bemærk, at bekræftelse af Googlebot er mere end blot at kontrollere User-Agent. Du validerer også IP-adressen ved hjælp af reverse / forward DNS-opslag - som derefter skal caches i en periode.)

Det er schema.org JSON-LD-markeringen i dit indhold, der gør det muligt for Googlebot at skelne dette fra tilsløring.

arbejdet for dig: Charles Robertson | Ønsker du at kontakte os?

nyttige oplysninger