Canon EOS R5 & R6 tanker og hvorfor jeg foretrækker Fuji X-T4

Vores webhosting-udbyder, der har vores FORWARD-domænenavne, meddelte, at de på et eller andet tidspunkt i de næste par uger vil migrere servere, og at dette vil medføre en 5-10 minutters nedetid på et eller andet tidspunkt i løbet af den uge, under hvad der sker med vores kerneforretning timer. De citerer af tekniske årsager, at det er umuligt at angive en nøjagtig dato eller et tidspunkt, hvor denne nedetid vil forekomme.

Mine spørgsmål er:

  1. Hvis mine domæner er indstillet til VIDERE til en statisk IP på servere, der ikke hostes af den pågældende webhost-udbyder, vil dette så påvirke DNS-serverne, der dirigeres korrekt til min hjemmeside?

  2. Er deres legitime tekniske grunde til et så stort tidsvindue, eller kan dette bare være et tæppeudtalelse for at dække dovenskab ved ikke at være mere organiseret med deres servermigrationer?

  3. Er sådanne stilstandstider normale for webhostingudbydere, eller skal jeg begynde at overveje andre udbydere?

Nedetid er normalt for større webhosts. Det kan være en planlagt vedligeholdelse på serveren. Men de kan give en hård periode.

På alle måder, jeg foreslår, at du bruger en tredjeparts DNS-server til at omgå sådanne problemer, bruger jeg personligt Cloudflare. Og det er også gratis.

Når du nogensinde har mødt en situation som denne, skal du ændre A Record fra dit roddomæne til ny server. Udbredelsen tager under 5 Mts. Du vil ikke engang gå glip af en enkelt e-mail ved sådanne problemer.

Hvis du oplever nedetid mere end 5%. Så er det måske tid til at finde en ny vært.

arbejdet for dig: Charles Robertson | Ønsker du at kontakte os?