Sådan får du Edu Links på den legitime måde - lektion 7

Jeg planlægger at købe et domæne med nøgleordet "Android" til min hjemmeside. Men jeg er bekymret for at have noget juridisk problem med at gøre dette. Hvis jeg køber hvad alle ting jeg har at se frem til?

  • Som det er, er dette virkelig for bredt og meningsbaseret til at svare specifikt. Kort sagt skal du søge i varemærkedatabaser i de lande, som dit websted målretter mod. Hvis du har til hensigt at fokusere på de samme områder, som varemærket blev tildelt, er det uklogt at købe et domæne, hvorunder du har en juridisk risiko i at bruge.
  • Så længe du opretter et websted, der er positivt og ikke android stinker, skal du generelt være okay. Mærker går kun efter dem, der forringer deres brand, og ikke dem, der fremmer mærket. Du kan heller ikke forveksle brandet, så brugerne tror, ​​du er brandet eller har et forhold til brandet. Hvis du f.eks. Helt klart er et supportsite, skal du ikke have nogen problemer. Varemærkeret og ophavsret er ret klare og enkle.

Baseret på denne tekst https://developer.android.com/legal.html ser det ud til, at du ikke kan bruge Android-navnet på nogen måde, der går ud over at beskrive det som beregnet til brug sammen med Android-platformen (som jeg enig er slags vag).

Jeg antager derfor, at det afhænger af, hvordan du planlægger at bruge navnet.

arbejdet for dig: Charles Robertson | Ønsker du at kontakte os?

nyttige oplysninger